23/06/2024

Αυτά είναι τα σημάδια ότι μια γυναίκα είναι σεξουαλικά ικανοποιημένη (αγόρια, θα εκπλαγείτε)

0

Αυτά είναι τα σημάδια ότι μια γυναίκα είναι σεξουαλικά ικανοποιημένη (αγόρια, θα εκπλαγείτε)

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αυτά είναι τα σημάδια ότι μια γυναίκα είναι σεξουαλικά ικανοποιημένη (αγόρια, θα εκπλαγείτε)Επιστήμονες που εξέτασαν τα ευρήματα μελέτης με αντικείμενο τη γυναικεία σεξουαλικότητα κατέληξαν στα παρακάτω 5 σημάδια που εμφανίζει ένα θηλυκό όταν είναι σεξουαλικώς ικανοποιημένο.

1. Θέλει περισσότερο

Παρότι η έρευνα έδειξε ότι οι ικανοποιημένες σεξουαλικώς γυναίκες κάνουν σεξ αρκετές φορές την εβδομάδα, τουλάχιστον 2 στις 5 θα ήθελαν περισσότερο. «Οι γυναίκες έχουν μια ευρεία άποψη περί σεξουαλικότητας, οπότε δεν είναι απαραίτητο ότι ζητούν περισσότερη συνουσία» αναφέρει ο γιατρός Scott Haltzman.

2. Γνωρίζει ότι είναι ποθητή

Οι ικανοποιημένες γυναίκες δεν υποφέρουν από χαμηλή αυτοεκτίμηση. Τέσσερις στις πέντε γυναίκες της έρευνας θεωρούσαν ότι οι παρτενέρ τους, τις βρίσκουν ιδιαιτέρα σέξι. «Μην ασκείτε κριτική στα σώματα άλλων γυναικών, γιατί εκείνη θα ανησυχεί για το δικό της», συμβουλεύουν οι ειδικοί.

3. Θα μιλήσει

Οι ικανοποιημένες γυναίκες ξέρουν τι θέλουν, και το 87% θα το εκφράσει. «Μία γυναίκα που δεν διστάζει να ζητήσει αυτό που θέλει, είναι πιθανότερο να επιτύχει πολλαπλούς οργασμούς» αναφέρει η Lonnie Barbach, διδάκτορας ψυχολογίας και συγγραφέας.

4. Η ηδονή είναι ο στόχος

Παρότι ακούγεται παράδοξο, οι οργασμοί δεν είναι ουσιώδεις για την σεξουαλική απόλαυση των γυναικών. Τρεις στις τέσσερεις γυναίκες αναφέρουν ότι η ηδονή είναι λιγότερο απαραίτητη από το σεξ.

5. Το πάθος υποκαθιστά το μέγεθος

Το κλισέ είναι γεγονός: Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο… Μόνο το 7% των γυναικών δηλώνουν ότι το μέγεθος του πέους είναι ουσιαστικό για την ικανοποιήσή τους.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *