30/05/2024

Αστέρας του ΝΒΑ και της DREAMTEAMII στο Λουτράκι!

0

Αστέρας του ΝΒΑ και της DREAMTEAMII στο Λουτράκι!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

loutraki-dreamteam1Ο μεγάλος αστέρας του ΝΒΑ και της θρυλικής DREAMTEAMIIDanMajerle (Μάρλι), που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90 στο κορυφαίο αμερικανικό πρωτάθλημα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP, ως προπονητής της κολεγιακής ομάδας Antelopes του Πανεπιστημίου GrandCanyon στο Φοίνιξ και αντιμετώπισε την ομάδα μπάσκετ του Ποσειδώνα Λουτρακίου σε φιλικό αγώνα. Η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων ήταν μεγάλη με τον Ποσειδώνα να κυνηγά το σκορ από νωρίς και έτσι ο αγώνας αποτέλεσε ευκαιρία να ευχαριστηθούν οι θεατές εντυπωσιακές φάσεις και ενέργειες υψηλής τεχνικής από τους Αμερικανούς. Ο πρώην μεγάλος άσος των PhoenixSans, των MiamiHeat και των ClevelandCavaliers‘’γέμισε’’ το γήπεδο με την παρουσία του, αντάλλαξε εντυπώσεις με τη διοίκηση του κέντρου και μοίρασε αυτόγραφα στους φανατικούς φίλους του αθλήματος αποδεικνύοντας την υψηλή αξία τέτοιων παικτών-πρότυπων για την αθλητική νεολαία.

Η ομάδα ανδρών των GrandCanyonAntelopes βρίσκεται στην Ελλάδα για προετοιμασία, ενόψει του κολεγιακού πρωταθλήματος NCAADivisionII, ενώ παράλληλα συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες με διάφορες ελληνικές ομάδες της Αθήνας και της επαρχίας.

Το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP στο Λουτράκι αποτελεί για άλλη μια φορά τον εξειδικευμένο αθλητικό φορέα που εμπιστεύονται μεγάλες ομάδες και σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβάλλοντας δυναμικά στην ανάπτυξη της αθλητικής ιδέας και στην αύξηση του εισερχόμενου αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *