25/04/2024

Απολαύστε το νέο τραγούδι του Γιάννη Πάριου «Εσύ Αλλού Κι Εγώ Στην Πάρο»! [Video]

0

Με ολοκαίνουριο τραγούδι επανεμφανίζεται μουσικά ο ασυναγώνιστος Γιάννης Πάριος!

Ο Γιάννης Πάριος, η μεγαλύτερη ερωτική φωνή της ελληνικής δισκογραφίας, επανακάμπτει δριμύτερος για να τραγουδήσει για το αγαπημένο του νησί, την Πάρο.

Δύο έτη έπειτα από την κυκλοφορία της δισκογραφικής δουλειάς «Όνειρα Κάνω», ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα μας ταξιδέψει ξανά με τη στιβαρή χροιά του. Ενδιάμεσα, ο Γιάννης Πάριος δε δίστασε να πει το «ναι» στους Stavento και να συμμετέχει στο κομμάτι «Παιδί Μονάχο», αποδεικνύοντας περίτρανα ότι στέκεται κοντά στη νέα γενιά τραγουδιστών και πως στη μουσική δε χωρούν ταμπέλες και σύνορα.

Η εφετινή σεζόν, μάλιστα, συνδυάστηκε με την επάνοδο του Γιάννη Πάριου στα νυχτερινά δρώμενα της πρωτεύουσας, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα εμφανιζόταν στο «Ιερά Οδός», παίρνοντας δίπλα του τη Μελίνα Ασλανίδου και τους Stavento.

Με την πολυετή εμπειρία και γνώση που κατέχει, ο Γιάννης Πάριος σκορπά ενθουσιασμό με το νέο τραγούδι του, το οποίο έχει τον τίτλο «Εσύ Αλλού Κι Εγώ Στην Πάρο» και μελωδικό αιγαιοπελαγίτικο αέρα. Ο Γιάννης Πάριος γράφει ιδιοχείρως τη μουσική και τους στίχους, καθότι δεν είναι μόνο ένας σημαντικός ερμηνευτής, αλλά και ένας πολυγραφότατος και οξυδερκής δημιουργός.

Το τραγούδι αποτελεί προπομπό της νέας δισκογραφικής δουλειά του καλλιτέχνη που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Μαΐου.

Έρχεται τη Δευτέρα 16 Μαΐου από τη Minos EMI.
«Εσύ αλλού κι εγώ στην Πάρο, χωρίς πιοτό χωρίς τσιγάρο, για έναν έρωτα αλήτη, τζάμπα πηγαίνει το ξενύχτι»

https://www.youtube.com/watch?v=y-6wHoBfubg
Πηγή: hit-channel.com

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *