26/04/2024

Αποκλειστικό loutrakitv.gr ΠΡΟΣΟΧΗ: Έτσι ΚΟΒΕΙ το ρεύμα η ΔΕΗ σε Λουτράκι και Κόρινθο!

5

Περιστατικό που θυμίζει ταινία καταδίωξης συνέβη σήμερα στο Λουτράκι!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

κόβουν το ρεύμα στο Λουτράκι

Ένα αληθινό περιστατικό μοιράστηκε μαζί μας αναγνώστης του loutrakitv.gr.
Σήμερα το πρωί υπάλληλοι της ΔΕΗ επισκέφθηκαν την επιχείρησή του και με πρόσχημα ότι θα γράψουν τα στοιχεία από τους μετρητές μπήκαν μέσα στην επιχείρηση. Αφού έκοψαν το ρεύμα του μαγαζιού ενημέρωσαν σαν να πρόκειται για κάτι το ασήμαντο ότι “να σας κόψαμε και το ρεύμα να το ξέρετε” και όπως ήταν φυσικό απομακρύνθηκαν γρήγορα.
Έλα όμως που για κακή τους τύχη είχαν πέσει σε υποψιασμένο ιδιοκτήτη ο οποίος δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά τους καταδίωξε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του (και ένας ακόμη με μηχανή) και τους οδήγησε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα. Όσοι βρέθηκαν στη διασταύρωση Σχολής Μηχανικού δεν πίστευαν στα μάτια τους γιατί η σκηνή θύμιζε ταινία δράσης.
Πέρα από τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι αρχίζουν και γίνονται πιο εφευρετικοί οι υπάλληλοι της ΔΕΗ οπότε κι εσείς αν χρωστάτε να χετε τον νου σας.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Αποκλειστικό loutrakitv.gr ΠΡΟΣΟΧΗ: Έτσι ΚΟΒΕΙ το ρεύμα η ΔΕΗ σε Λουτράκι και Κόρινθο!

  1. Πρέπει να πληρόνουμε τις υποχρεώσεις μας για να πάει μπροστά αυτή η χώρα. Καλά έκανε και του έκοψε το ρεύμα για να μάθει. Οι άλλοι που πληρώνουν τι είναι μλκες;

  2. ΡΑΜΠΟ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?

  3. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ; ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ; ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ.

  4. Θυμάστε που η κυβέρνηση ήθελε να βάλει κατάσκοπους για φοροφυγάδες τώρα βάζει υπαλλήλους να κόβουν ύπουλα το ρεύμα. Πάμε απ’ το κακό στο χειρότερο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *