18/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr Απάντηση Δημάρχου Κ. Λογοθέτη στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Βήμα”

7

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr Απάντηση Δημάρχου Κ. Λογοθέτη στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Βήμα”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αποκλειστικό loutrakitv.grΔιαβάστε τον αντίλογο του Δημάρχου Κ. Λογοθέτη στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Βήμα”, τις απαντήσεις σε ερωτήσεις που σύμφωνα με τον εκδότη και αρθρογράφο χρήζουν άμεσης απάντησης. Ορίστε η άμεση απάντηση.

Και επειδή δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι έχει πέσει στα χέρια σας το συγκεκριμένο φύλλο, στο τέλος του post μπορείτε να διαβάσετε το επίμαχο άρθρο για να σχηματίσετε πλήρη εικόνα:

loutrakitv.gr_Απάντηση_Δημάρχου_Κ._Λογοθέτη_σε_δημοσίευμα_εφημερίδας_Βήμα

 

vima-398.1-2

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr Απάντηση Δημάρχου Κ. Λογοθέτη στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Βήμα”

  1. ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΡΕ ΣΥ ΣΠΥΡΕΤΟ; ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΛΕΦΤΑ;

  2. O ERGOLAVOS NA KANEI TOUMPEKI PSILOKOMENO RIMAXE TON TOPO ME TIN ANOXI THS ARXHS TOU GKIWNH. ME POIES DIADIKASIES EGINE H EPILOGH TOU? FTANOUN OSA PHRE TO KORAKI NA PAEI SPITI TOU KAI NA PAREI MAZI TOU TOUS POULHMENOUS DIMOSIOGRAFOUS FEREFONA TON SYMFERONTON

  3. Το φύλλο με 2 λ δεν είναι φύλο ανθρώπου δήμαρχε. τι τα χεις τα πτυχία οεο; Φίλος έδωσε σε φίλο τριαντάφυλλο με φύλλο

  4. Ποιος τον έχρισε τον συντάκτη φωνή της συνείδησης του Λουτρακιώτικου λαού, που πετάγεται παντού διοργανώνει ημερίδες για τον τουρισμό και για την αστυνομία και κάνει και εκείνη την στημένη τρεις κι ο κούκος συνέντευξη τύπου των καζινιέριδων; Τώρα εκπροσωπεί και τα συμφέροντα του εργολάβου. Και εσείς κάθεστε και ασχολείστε μαζί του και ολόκληρος ΔΗΜΑΡΧΟΣ απαντά στις αερολογίες που γράφει για να γεμίζει τις σελίδες του και δεν αποκλείεται να γεμίζει και τις τσέπες του. Δοξάστε τον κι άλλο να ακουστεί η φωνή του δυνατά! Δοξάστε και τον κύριο εργολάβο που περιμένει να πάρει το σπα κοψοχρονιά και να ολοκληρώσει το σχέδιο που κατέστρωσε μαζί με τον μεγάλο εγκληματία αυτού του τόπου τον προηγούμενο δήμαρχο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *