19/04/2024

Loutrakitv.gr | Αφαίρεση πινακίδων στο Λουτράκι με ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΟΡΕΩΝ & ΔΗΜΟΥ! [VIDEO]

5

Στο παρακάτω απόσπασμα ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης, ο Πρόεδρος του LTO Σπ. Καραβούλης και ο εκπρόσωπος του “Ξένιου Ζεύς” Γ. Κόντης λένε ξεκάθαρα ότι αυτο που συμβαίνει γίνεται με συλλογική πρωτοβουλία όλων των φορέων, για να μην αναρωτιέστε γιατί εκεί που παρκάρατε παράνομα μεν αλλά χωρίς ενοχλήσεις στο παρελθόν, από σήμερα Δευτέρα 31 Μαΐου τιμωρείται.

Έτσι για να καταμεριστεί όλο το βάρος και το πολιτικό κόστος από τα πρόστιμα που πέφτουν σαν βροχή χωρίς καμία κατανόηση για όποιον παρανομεί, σε όλους όσοι επιδίωξαν να μπει τάξη στο Λουτράκι!

Με κάθε επισημότητα στην ετήσια συνεδρίαση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου μάθαμε ότι
όλοι οι φορείς μα όλοι οι φορείς του Λουτρακίου (έμποροι, εστιάτορες, ξενοδόχοι, επισιτιστές, Αστυνομία, Δήμος κτλ.)
δημιούργησαν ένα καταστατικό και το προσυπέγραψαν όπου προκειμένου να μπει τάξη στο Λουτράκι παροτρύνεται η Αστυνομία να κόβει κλήσεις σε παράνομα σταθμευμένα οχήματα, να αφαιρούνται πινακίδες και γενικά να ληφθούν όποια μέτρα προστάζει ο νόμος και ο εν λόγω κανονισμός!

Εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι υπήρξαν πολλές οι προειδοποιήσεις του Δημάρχου, για πρώτη φορά τον ακούσαμε και σας το είχαμε δείξει αποκλειστικά στο Loutrakitv.gr να καλεί τους εμπόρους να εφοδιάζουν τα καταστήματα πριν τις 10:00 το πρωί, τουλάχιστον εκείνοι που βρίσκονται στην Ελ. Βενιζέλου αλλιώς θα λάμβανε μέτρα.

 

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Loutrakitv.gr | Αφαίρεση πινακίδων στο Λουτράκι με ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΟΡΕΩΝ & ΔΗΜΟΥ! [VIDEO]

  1. Κοιτάξτε πάντα υπάρχει η πρώτη φορά μετά από τόσες άκαρπες προειδοποιήσεις με το καλό κάποια στιγμή πρέπει να συνετιστεί ο Έλληνας και να αρχίσει να σέβεται τους υπόλοιπους και τους νόμους.

  2. Οχ δηλαδή αυτό που έμειναν κόκκαλο οι επισκέπτες που ήρθαν για βουτιά στην θάλασσα, πήραν την ομπρελίτσα τους το ταπεράκι τους τα παιδάκια τους, πήγαν για μπάνιο και όταν επέστρεψαν έλειπαν οι πινακίδες! Εύγε! Πολύ καλό για τον τουρισμό της πόλης,

  3. Τι σε νοιάζει εσένα μίστερ Σπύρος τι γίνεται στην πόλη; Αφού τους τουρίστες τους παίρνεις κατευθείαν στις εγκαταστάσεις σου ούτε που την βλέπει κάποις την πόλη. Α ναι είναι και οι συμβεβλημένοι συνεργάτες που έχουν μονοπόλιο το τάισμα και το πότισμα.

  4. Ποιοι τουρίστες; Αυτοι οι ανύπαρκτοι;

  5. Το να κυνηγάτε εμας τους οδηγους φορτηγων που προσπαθουμε να τροφοδοτήσουμε τα μαγαζια για την καλυτερη εξυπηρέτηση των τουριστων οπως προτεινετε και σεις ,δεν μπορουμε να ξεφορτωσουμε μας κυνηγαει η αστυνομία λες και ειμαστε εγκληματιες,δωστε λιγο παραπανω χρονο και επίσης παρτε επιτέλους τα ΚΤΕΛ απο εκει . Αυτο θα σας λυσει σιγουρα το κυκλοφοριακό…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *