ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Καρναβάλι Λουτρακίου 2014. Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος [video]

14

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ο Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος για το Καρναβάλι Λουτρακίου 2014 [video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ο Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος για το Καρναβάλι Λουτρακίου 2014 Θα γίνει καρναβάλι στο Λουτράκι φέτος και θα είναι πολύ διαφορετικό από ότι συνηθίσαμε.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Γ. Κακούρος απάντησε στα ερωτήματα που πλανώνται στο αέρα και θέλουν να μη γίνεται φέτος καρναβάλι και έβαλε τέλος στις διαδόσεις.
Αποκάλυψε αποκλειστικά στην camera του loutrakitv.gr ότι φέτος θα γίνει διαφορετικό καρναβάλι. Σχεδιάζεται ήδη σύμπραξη φορέων με στόχο να παραταθεί τουριστικά η αποκριάτικη περίοδος, με αρχή τις 15 Φεβρουαρίου. Τα καταστήματα που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να προβάλλουν δωρεάν τις εκδηλώσεις τους διαδικτυακά και μέσω του εντύπου που θα διανεμηθεί στα Διόδια και σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα προτείνεται οι ενδιαφερόμενοι να προβούν σε μείωση τιμών και προσφορές σε ορισμένα προϊόντα με στόχο τη συλλογική μείωση των τιμών σε καφετέριες και σε επισιτιστικές επιχειρήσεις και γενικότερα στην περιοχή κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου, προσβλέποντας έτσι στην προσέλκυση επισκεπτών.

Πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο εγχείρημα που σχεδιάζεται να περιλαμβάνει την καθιερωμένη παρέλαση αρμάτων, αλλά και άλλες διαφορετικού είδους παρελάσεις με τη συμμετοχή των φορέων. Το project αυτό θα κρύβει εκπλήξεις όπως το κυνήγι του θησαυρού με σπουδαία δώρα, αλλά και άλλες που δεσμευτήκαμε προς το παρόν να μην αποκαλύψουμε για να μη σας χαλάσουμε την απόλαυση της διασκέδασης, κάτι όμως ειπώθηκε στο video προς το τέλος του, δώστε βάση!

Συμπληρωματικά αναφέρουμε για να καλύψουμε τις ερωτήσεις σας ότι το φετινό budget θα είναι μειωμένο σε σχέση με πέρυσι, που κι εκείνο ήταν μειωμένο ενώ θα δοθεί έμφαση στην πολιτιστική πλευρά των εκδηλώσεων.

[youtube=http://youtu.be/Z-AlH4l4hzw]

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

14 thoughts on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Καρναβάλι Λουτρακίου 2014. Αντιδήμαρχος Γ. Κακούρος [video]

  1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΦΕΤΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!

  2. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!! ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ

  3. Τα σκα@@αν τα Χριστούγεννα που η πόλη ήταν νέκρα και έρχονται τώρα και ζητάνε απ’ τα μαγαζιά να μειώσουν τις τιμές. Μα είναι σοβαροί; Τους φόρους μαζί θα τους πληρώσουμε; Αυτοί πρέπει να μειώσουν τα τέλη για να βοηθήσουν κι όχι να ζητάνε απ’ τα μαγαζιά να χαμηλώσουν τον καφέ που μπαίνουμε μέσα και με τα χίλια ζόρια το παλεύουμε!

  4. Εγώ λέω μια φορά να κάνει ο καθένας μας αυτό που περνάει από το χέρι του χωρίς να κοιτάει αν φταίνε οι άλλοι.

  5. Ξιπνησαν πριν τις εκλογέσ να δείξουν ενδιαφέρον για τον τόπο που εγκατελιψαν τα τελευταια χρονια. Όχι τουρίστεσ δεν θα έρθουν αλλά στο τέλοσ θα σηκοθούμε να φύγουμε όλοι εξαιτείασ της ανικανότητασ τησ δημοτικήσ αρχήσ

  6. Η ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ?ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ..ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΡΣΥ 3ΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

  7. H Πετροπούλου έχει τα κότσια και γράφει το όνομά της δίπλα σ’ αυτά που λέει

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *