Αποκατάσταση οδοστρώματος στους Αγίους Θεοδώρους από τη ΔΕΥΑΛ – Αγ.Θεοδώρων [Photos]

Spread the love

Είναι γνωστό ότι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λουτρακίου έχει επεκτείνει τις αρμοδιότητές της και στους Αγίους Θεοδώρους. Πέρα από το “νοικοκύρεμα” και τις αλλαγές που διαφοροποίησαν τη ζωή των συνδημοτών μας από τους Αγ. Θεοδώρους, βλέπουμε ύστερα από 3 περίπου χρόνια να γίνονται παρεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προέρχονται από επισκευές βλαβών του δικτύου. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θεοδώρων κ. Φίλιππας Θυμής μας μίλησε γι΄ αυτό αλλά και για πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, όπως η ποιότητα του νερού, το εργοστάσιο της Pepsico Ήβη, η ανάγκη για φειδωλή χρήση του νερού, αλλά και για θέματα που παρότι δεν υπάγονται άμεσα στις αρμοδιότητές του, ωστόσο μας αφορούν όλους όπως αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων που θα οδηγήσει σε αυξήσεις των τελών καθαριότητας, χωρίς να δίνεται η δυνατότητα στους δημότες ή στον δήμο να περιορίσουν το κόστος.

Δείτε τη συνέντευξη στο Loutrakitv.gr, απόψε στις 21:00.

Έτσι για του λόγου το ασφαλές ακολουθούν φωτογραφίες ενός από τους δρόμους στους Αγ. Θεοδώρους, όπου έγιναν παρεμβάσεις αποκατάστασης από τη ΔΕΥΑΛ-Αγ. Θεοδώρων:

Αγ. Θεόδωροι δρόμοι 1 Αγ. Θεόδωροι δρόμοι 2 Αγ. Θεόδωροι δρόμοι 3 Αγ. Θεόδωροι δρόμοι 4 Αγ. Θεόδωροι δρόμοι 5 Αγ. Θεόδωροι δρομοι 7 Αγ. Θεόδωροι δρόμοι 8 Αγ. Θεόδωροι δρόμοι 9 Αγ. Θεόδωροι δρόμοι 10 Αγ. Θεόδωροι δρόμοι 11

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.