27/07/2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Τα Προεκλογικά Ρουσφέτια Σύννεφο στον Δήμο μας και δεν είναι και κακό !!!

3

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Τα Προεκλογικά Ρουσφέτια Σύννεφο στον Δήμο μας και δεν είναι και κακό !!!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ρουσφέτια Λουτράκι, Αγ. Θεόδωροι

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπ. Ράτης κατήγγειλε τον Αντιδήμαρχο  κ Δ. Δέδε ότι ζήτησε από τον Πρόεδρο του Οικισμού “Λακατέμι”  15 000 ευρώ για να τροφοδοτήσει τον οικισμό τους με Νερό. Ο κ Ράτης ήθελε να μάθει με ποια απόφαση και με ποιο συνεργείο θα τροφοδοτήσει τον οικισμό.

Ο κ Δ. Δέδες αναφέρθηκε στη γεώτρηση στη θέση Προϊκάμπι Αγίων Θεοδώρων διαχωρίζοντας τη θέση του από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή λέγοντας με υπερηφάνεια ότι την έκανε ο ίδιος.

Στην ερώτηση με ποια απόφαση γίνεται το έργο σήμερα, ο κ Δ. Δέδες είπε αυτά θα τα βρούμε σημασία έχει ότι γίνονται έργα.

Για το Λακατέμι (Αγ. Χαράλαμπος, Πανόραμα) δήλωσε ότι υπάρχει απόφαση Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας και εκεί απευθυνόμενος στον Σπ. Ράτη λέει: “Το Λακατέμι εσύ δεν το γνωρίζεις ότι είναι Πανόραμα – Αγ. Χαράλαμπος αλλά όταν πήγες και έριχνες χαλίκια μαζί με τον Πέρα (δεν είναι παρόν τον αφήνω απ’ έξω)  προεκλογικά και φτιάχνατε δρόμους, ισοπεδώνατε τα πάντα, ο κ Γκιώνης έστελνε τα βυτία από το Λουτράκι να γεμίζουν τις δεξαμενές για να χει ο κόσμος νερό εκεί”.

Και εκεί ακούγεται η καταπληκτική κα Μ. Πρωτοπαππά που διακρίνεται για την ευθύτητά της  ! “Κ Δέδε εσείς δεν ρίχνετε τώρα άσφαλτο ;!Στο Καρμπουνάρι έχει ρίξει άσφαλτο”.

Και ο κ Παύλου με το κορυφαίο όλων ερώτημα: “Κακό είναι; “

Και συνεχίζει ο κ Δ Δέδες ότι οι κάτοικοι λένε ευτυχώς που ήταν πριν απ’ τις εκλογές και ήρθανε και σαρώσανε τα πάντα.

Εκεί ο κ Παύλου απαντά στο ίδιο του το ερώτημα και λέει “Δεν είναι κακό αυτό”.

Ο κ Δ. Δέδες για να μη μείνει αναπάντητο είπε ότι το έργο γίνεται με σωλήνες που δωρίστηκαν ως αντισταθμιστικά και με συνεργεία του Δήμου και….. κάποια μεροκάματα, τα οποία αφήστε τα τώρα.

Πάνω στο θέμα ο κ Γ. Δέδες διαπίστωσε το αυτονόητο ότι φυσικά και είναι κακό που μεταφέρονταν βυτία με νερό προεκλογικά και φτιάχνονταν δρόμοι με τα συνεργεία του Δήμου, εκτός αν υπήρχε μια προγραμματική σύμβαση μεταξύ των τότε Δήμων. Στο τελευταίο Συμβούλιο της ΔΕΥΑ με επιστολή του κυνηγετικού Συλλόγου Λουτρακίου αποκάλυψε ότι μεταφέρεται νερό με βυτία του Δήμου στον οικισμό Αγ. Μαρίνας στα Ίσθμια. Εκεί αναφερόταν ότι αυτό συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο, ενώ σύμφωνα με τον κ Γ. Δέδε αυτό κρατάει από το 2005.

Εκεί ήταν που ο κ Παύλου ξανατόνισε ότι αυτό δεν είναι κακό και ο κ Γ. Δέδες συμφώνησε ότι δεν είναι κακό. (Αν δεν είναι κακό προς τι όλη η τοποθέτησή του). Αμέσως μετά ο κ Γ. Δέδες συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι κακό και ακούστε το επιχείρημα! Γιατί κ Παύλου πληγήκατε κι εσείς προεκλογικά όπως και οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός γιατί εμείς δεν είχαμε τη δύναμη των Συνεργείων του Δήμου.

Κ Γ. Δέδε για να σας παρηγορήσουμε σας θυμίζουμε ότι σήμερα εσείς είστε αυτοί που έχετε τη δύναμη των συνεργείων του Δήμου και απ’ ότι φαίνεται ξέρετε πολύ καλά να αξιοποιείτε αυτό το πλεονέκτημα. Από κει και πέρα για την αποκατάσταση της ισορροπίας ανάμεσα στις υπάρχουσες παρατάξεις οι αρχηγοί άλλων 2 συνδυασμών είχαν αυτό το ατού σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Συνεπώς να παραπονείται για το θέμα δικαιούται μόνο ο κ Πετρίτσης και ο κ Ασημακόπουλος.

Και ποιος ρώτησε τον λαό του Λουτρακίου αν θέλει να μοιράζεται το νερό του έτσι απλόχερα; Όπως πάντα κανένας.

Πάμε και σε κάτι άλλο για να κλείσουμε το θέμα ανάλαφρα:

Ο κ Γ. Δέδες στη διάρκεια παρακάλεσε και πάλι να διευκρινίζεται το μικρό όνομα προκειμένου να μη γίνεται σύγχυση του Γιώργου και του Δημήτρη Δέδε ειδικά σε τέτοια ζητήματα. Αμέσως μετά, αμέσως όμως, ο κ Πρόεδρος είπε “παρακαλώ κ Δέδε” δίνοντας τον λόγο στον Δέδε Δημήτριο, χωρίς να λέει όνομα. Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ούτε στα σπουδαία ούτε και στα λιγότερο σημαντικά.

 [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=nUgT-uv8usk]

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Τα Προεκλογικά Ρουσφέτια Σύννεφο στον Δήμο μας και δεν είναι και κακό !!!

  1. Ναι βρε Ράτη βγαλ τη σκούφια σου και βάρα μας! Εσύ πόσες παράνομες υδροδοτήσεις έκανες; Πόσα έχεις πάρει; Ας το μην μιλάς γιατί ξύνεσαι να τ’ ακούσεις !

  2. ΠΩΣ Ο ΔΕΔΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΑΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *