Απευθείας αναθέσεις ή Διαγωνισμούς; Τι επιλέγει το Δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου; Νομιμότητα ή νομιμοφάνεια; [Video]

5

Απευθείας αναθέσεις ή Διαγωνισμούς; Τι επιλέγει το Δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου; Νομιμότητα ή νομιμοφάνεια; [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Απευθείας αναθέσειςΚυρίες και κύριοι νομίζω ότι έφτασε η ώρα να πέσουν οι μάσκες, απροκάλυπτα όπως έπεσαν οι κατάρες του κυρίου Κακούρου στην κυρία Πρωτοπαππά (η διατύπωση ανήκει στην Κα Αντιδήμαρχο και μπορείτε να την ακούσετε στο απόσπασμα που ακολουθεί).
Τέρμα η υποκρισία και οι προσποιήσεις!
Ας μιλήσουμε πλέον ανοιχτά για τις απευθείας αναθέσεις και τους διαγωνισμούς. 
Η αρχή έγινε από τον Γραμματέα του ΔΣ Κο Θ. Μουζάκη που θεώρησε υποχρέωσή του να παρέμβει και να διευκρινίσει ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή κάνει απευθείας ανάθεση αντί για διαγωνισμό προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για παροχές υπηρεσίας καθαρισμού εσωτερικών χώρων Δημαρχείου και δημοτικών καταστημάτων.
Ο Πρόεδρος, ο Κος Πέτρου, έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση λέγοντας ένα κοινό μυστικό ξεκάθαρα πια, ότι “και διαγωνισμός μπορεί να γίνει με είκοσι χιλιάρικα και ανάθεση μπορεί να γίνει με είκοσι χιλιάρικα και μπορείς και να το κάνεις κι όπως θες”. Αυτή τη διαπίστωση την έκλεισε με τη φράση “μην παίζουμε με τις λέξεις καταλαβαινόμαστε εδώ πέρα” .
Η αλήθεια είναι ότι ναι, καταλαβαίνουμε ακριβώς αυτό που θέλει να πει ο Κος Πρόεδρος όμως φοβάμαι ότι αυτό που καταλαβαίνουμε δεν είναι καθόλου παρήγορο από την ηθική του πλευρά. Αλλά θα μου πείτε η πρώτη φορά είναι που το νόμιμο δεν ταυτίζεται με το ηθικό; Νομιμοφάνεια να υπάρχει και τα άλλα τα βρίσκουμε …
Πάντως προς το παρόν δεν διαπιστώσαμε ιδιαίτερη διαφορά στη διαφάνεια ανάμεσα στις διαδικασίες που ακολουθούν οι δύο δημοτικές αρχές. Βλέπουμε να ακολουθούνται το ίδιο καθαρές και εξίσου διαφανείς διαδικασίες.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=S3gFmPrqJ7E&feature=youtu.be]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Απευθείας αναθέσεις ή Διαγωνισμούς; Τι επιλέγει το Δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου; Νομιμότητα ή νομιμοφάνεια; [Video]

  1. Όχι δεν είναι το ίδιο. Αυτοί που είναι τώρα δεν κάνουνε σημαία τους το όλα στο φως. Κάνουν αυτά που κάνουν αλλά τουλάχιστον δεν κοκορεύονται ότι είναι ο ταξίαρχος Θεοχάρης ο μόνος τίμιος μπάτσος.

  2. Το ίδιο είναι όλοι τους και σ’ όλη την Ελλάδα το ίδιο πράγμα συμβαίνει τα δίνουν τα έργα όπου θέλουν και μιλημένα. Ανακαλύψατε την Αμερική!

  3. Από πέρσι το κρατούσε ο Μουζάκης να το πει για τις απ’ ευθείας αναθέσεις?

  4. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Κ. ΜΑΡΙΩ..ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΘΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!

  5. καλα εκανε ο Mουζακης και το ανεφερε γιατι πηγαν να το περασουν αβαβα χωρις να ενημερωσουν οτι ειναι απευθειας αναθεση….κατι που οι ιδιοι καταγγελναν συνεχεια ως αντιπολιτευση!!!!!θα τους δουμε τωρα πως αυτοι θα πιλοταρουν τον δημο χωρις φραγκα…αφου αλλιως ειχαν μαθει…ετσι κ. Πρωττοπαππα?απο την αντιπολιτευση που ησουν κελαηδουσες και εκανες σοου.τωρα να σε δουμε. αν το ποιημα το λες καλα!!!!!!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *