29/05/2024

Απάντηση Π. ΠΑΥΛΟΥ στην κατηγορία Γ. ΓΚΙΩΝΗ για διαπλοκή και πολιτικό συνεταιρισμό με Λογοθέτη λόγω Δημ. Λιμ. Ταμείου και Προεδρίας Εβ. Κούτμου

6

Απάντηση Π. ΠΑΥΛΟΥ στην κατηγορία Γ. ΓΚΙΩΝΗ για διαπλοκή και πολιτικό συνεταιρισμό με Λογοθέτη λόγω Δημ. Λιμ. Ταμείου και Προεδρίας Εβ. Κούτμου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Παύλου Κούτμου Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου Περαχώρας Γκιώνης

Η κ. ΚΟΥΤΜΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ! 

Με αφορμή την αποδοχή της πρότασης του Δημάρχου για ανάληψη της προεδρίας του νεοσύστατου Δημοτικού λιμενικού ταμείου από την έμπειρη δικηγόρο και μέλους του συνδυασμού μας κ. Εβίτας Κούτμου για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της οργάνωσης και της λειτουργίας του,

Ο κ. Γκιώνης ανακάλυψε την διαπλοκή!!!!.

Έσπευσε να μας καταγγείλει για «παρασκηνιακές συμφωνίες», για «πολιτικό συνεταιρισμό» και «θέσεις εξουσίας», μετά από «συναλλαγή» και ας μην έμαθε ούτε στο τελευταίο Δημ. Συμβούλιο τι σημαίνει η λέξη αυτή. Αδυνατεί να αντιληφθεί, για μία ακόμα φορά, ότι δεν βοηθούμε τον Κ. Λογοθέτη αλλά τον τόπο, ως έχουμε καθήκον και όπως όλοι δώσαμε όρκο στο ξεκίνημα της Δημοτικής θητείας.
Αδυνατεί να αντιληφθεί ότι το Δημοτικό συμφέρον είναι πιο πάνω από το παραταξιακό.Αδυνατεί να αντιληφθεί ότι ναι στα καθήκοντα μας είναι ο έλεγχος των πράξεων της πλειοψηφίας, που συνεχώς εξασκούμε, και που γίνεται αυστηρότερος, αναλόγως της θεματολογίας, όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει από τα πρακτικά αλλά,

Αδυνατεί να αντιληφθεί το σημείο, που όταν «ο τόπος πονάει» και μας ζητηθεί, οφείλουμε να «βάζουμε πλάτη» και να μη του δώσουμε και εμείς άλλη μια να πέσει στον γκρεμό για να ικανοποιήσουμε το σκοπό μας.

Αδυνατεί να αντιληφθεί, κυρίως, ότι μόνο αυτός δεν πρέπει να μας καταγγέλλει, γιατί η σημερινή «κατάντια» είναι κύρια δικό του οικονομικό δημιούργημα και κατά δεύτερο λόγο του Κ. Λογοθέτη, που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αποτελεσματικά το χάος που παρέλαβε.

Αδυνατεί τέλος να αντιληφθεί, ότι αν υπήρχε πολιτικός συνεταιρισμός και διοικούσαμε, δεν θα ήταν ο τόπος σε αυτή την τραγική θέση, με δεδομένα τα δείγματα από την 12ετη θητεία μας.

«Γαία πυρί μειχθήτω» λοιπόν για τον Γ. Γκιώνη, μπροστά στον αυτοσκοπό κατάκτησης της εξουσίας, στις σε λιγότερο από ένα χρόνο Δημοτικές εκλογές. Τώρα αναζητά την ένταση. Προσπαθεί, να επωμίσει τα όποια λάθη της Δημοτικής Αρχής και σε εμάς. Γι’ αυτό ρίχνει το γάντι για δεύτερη φορά, με την ανακοίνωση του στα ΜΜΕ, μετά την πρόκληση του στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποσύροντας πρακτικά, την προ δυόμισι ετών παράκληση του για ηρεμία την οποία υποσχεθήκαμε και τηρήσαμε απαρέγκλιτα.

Αναφορές όμως, από αυτούς που «χαντάκωσαν» τον τόπο με τις άφρονες αποφάσεις τους, υποθήκευσαν το μέλλον του Δήμου και έσπασαν κάθε ρεκόρ πιο σύντομης παραμονής σε θέσεις ευθύνης δεν έχουν σοβαρότητα.

Δήθεν καταγγελίες από αυτούς που «ήρθαν στην εξουσία» το 2006 με υπόγειες συμφωνίες και κατηγορήθηκαν από τους ίδιους τους Αντιδημάρχους τους, ότι η πολιτική τους υπαγορεύεται από εξωθεσμικά κέντρα και ότι έχουν συστήσει «κονκλάβια βυζαντινής κοπής» δεν μας αγγίζουν.

Συστάσεις δε, από όσους χαρακτηρίστηκαν οριστικά και τελεσίδικα ως «υποτελείς», στη συνείδηση του κόσμου δεν δεχόμαστε.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Π. Παύλου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Απάντηση Π. ΠΑΥΛΟΥ στην κατηγορία Γ. ΓΚΙΩΝΗ για διαπλοκή και πολιτικό συνεταιρισμό με Λογοθέτη λόγω Δημ. Λιμ. Ταμείου και Προεδρίας Εβ. Κούτμου

  1. Αυτό ήταν που θα έθαβαν Παύλου – Γκιώνης τα τσεκούρια του πολέμου; Ναι καλά! Δεν το πιστέψαμε τότε και καλά κάναμε!

  2. Την περασμένη Τετάρτη είπε ο Γιώργος ο Γκιώνης για συνετεριλίκια, ο Παύλου σήμερα θυμήθηκε να παρεξηγηθεί.

  3. Η συναλλαγή ξεκίνησε πριν τις εκλογές. Γέλασε ο κάθε πικραμένος με την ιστορία με το τηλεφώνημα στον Γκιώνη από το γραφείο του Παύλου για ψήφους στον Λογοθέτη. Μετά το έπαιξαν δήθεν μου αντιπολιτευτικά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια. Οι Λουτρακιώτες έγιναν μάρτυρες μιας συνωμοσίας σε βάρος του Δήμου και δεν μίλησαν. Θα μιλήσουν όμως στις κάλπες.

  4. Ο Γιώργος ο Γκιώνης καλύτερα να μην μιλάει για συνεταιρισμό γιατί ούτε κι αυτός 3 χρόνια τώρα κάνει αντιπολίτευση, έβαλε την ουρά στα σκέλια και φωνάζει για το θεαθήναι. Και για να μην αθωώσουμε κανέναν ούτε κι ο Πετρίτσης κάνει αντιπολίτευση. Τώρα τελευταία ξαφνικά άρχισε να γίνεται πολύ καυστικός. Όλους τους χειρίζεται ο κ. Δήμαρχος τη μια τους φέρνει, την άλλη τους δουλεύει.

  5. Δήμαρχε κ. Παύλου,
    το καθήκον σας απέναντι στον τόπο το κάνατε τις τετραετίες που διατελέσατε δήμαρχος. Τώρα που έρχεστε να βάλετε πλάτες για την σωτηρία του τόπου είναι αργά, ο ρόλος σας σήμερα είναι αντιπολιτευτικός. Δεν τον χαντάκωσε τον τόπο ο προκάτοχός σας βάλατε το λιθαράκι σας και εσείς. Αν ελπίζετε ότι ακόμα μπορείτε να διεκδικήσετε τον δήμο μην ξεπέφτετε σε τέτοιες προστριβές. Δεν σας τιμά. Αν προσπαθείτε να καθαρίσετε την συνείδησή σας από την ευθύνη που έχετε κάντε τον απολογισμό σας μέσα σας και προσπαθήστε να πείσετε τον κόσμο ότι έχετε την δύναμη να πάτε μπροστά τον τόπο. Τα νέα πρόσωπα δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μας. Θα σας ακολουθήσουμε για την σιγουριά της εμπειρίας σας, αυτά τα επικοινωνιακά τερτίπια νομίζω ότι είναι περιττά.

  6. BRE PAIDIA TI EINAI AVTA POU LETE!!!! MHN KANETE THN IDIA M@L@KIA KAI PATE KAI PSIFISETE PAVLOU KAI GKIWNI! MAKRIA! NEO KATHARO AIMA !! NA FYGEI H XOLERA!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *