Ανεξαρτητοποίηση Ν. Λόη ! Ενδεχόμενη παραίτηση από τη θέση του Προέδρου

5

Ανεξαρτητοποίηση Ν. Λόη ! Ενδεχόμενη παραίτηση από τη θέση του Προέδρου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το Mega Channel έχρισε Δήμαρχο τον Ν. ΛόηΑνεξαρτητοποιείται ο Πρόεδρος και Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Λόης

Ζήλεψε την ψηφοφορία του Προέδρου τον Ισθμίων ο κ. Νίκος Λόης και έθεσε στην διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου την παραίτησή του, από πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” εφόσον το κρίνει απαραίτητο το Δημοτικό Συμβούλιο.
ή ακολούθησε τη γνωστή τακτική του: να τερματίσει την συνεργασία στην εκπνοή της θητείας του;
Θα μπορούσε κάποιος να πιστέψει ως λόγο και την αιτία που προβάλλει: την μη υλοποίηση της συμφωνίας που είχε υπογράψει με τους πολίτες μπροστά. Αλλά αν ήταν να υλοποιηθούν πολλά στοιχεία από αυτά θα έπρεπε εδώ και καιρό να είχαν αρχίσει να γίνονται κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Ήταν προφανές ότι δε θα γίνονταν, γιατί περίμενε τόσο πολύ ο κ. Λόης; Τώρα το κατάλαβε ότι δεν τηρείται η συμφωνία;
Και για το καρναβάλι: Τώρα το κατάλαβε ότι το πήραν απ’ τον Προμηθέα; Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ο κ. Λόης οικειοθελώς δεν το ανέλαβε και επιπλέον δέχτηκε με χαμόγελο να το αναλάβει ο Δήμος.
Κάτι δεν κολλάει…
Παρακάτω η πρόταση όπως κοινοποιήθηκε

ΠΡΟΣ: 1) Κον Δήμαρχο
2) Κον Πρόεδρο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, 
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
Αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,

Μετά από διαλογική συζήτηση με τους “ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” και την διαπίστωση ότι:
α) διαρρήχτηκε η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του Δημάρχου ,ως εκπροσώπου της παράταξης πλειοψηφίας του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων, ‘’ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ’’ και του Νικολάου Λόη Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Δ.Σ του Προμηθέα, αφού οι εορτές των Αποκριών , τις οποίες, παραδοσιακά πραγματοποιούσε τόσο το πνευματικό κέντρο, όσο και ο ‘’ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ’’, ανατέθηκαν για πρώτη φορά και σε προεκλογική περίοδο στον αρμόδιο αντιδήμαρχο πολιτισμού, οπότε αίρεται η εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας στο πρόσωπο του Νικολάου Λόη,
β) η διαρκής υποβάθμιση του νομικού προσώπου του ΠΡΟΜΗΘΕΑ με την υποχρηματοδότησή του, και
γ) ότι τα περισσότερα από την προγραμματισμένη συμφωνία με τους “ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ” δεν έχουν υλοποιηθεί μέχρι τώρα, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη της πλειοψηφίας “ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”.
Την απόφασή μου αυτή στηρίζουν οι “ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”.
Όσον αφορά την προεδρία μου στο Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” θέτω στην διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου την παραίτησή μου, εφόσον το κρίνει απαραίτητο το Δημοτικό Συμβούλιο, ως αρμόδιο για τον ορισμό του Προέδρου του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Λόης
Δημοτικός Σύμβουλος
Και Πρόεδρος ΔΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Ανεξαρτητοποίηση Ν. Λόη ! Ενδεχόμενη παραίτηση από τη θέση του Προέδρου

  1. Και πολύ άργησες να φύγεις. Επικίνδυνα πολύ φίλε Νίκο. Έχεις στιγματιστεί από την ανοχή σου και την υποστήριξη στον πιο ανίκανο δήμαρχο που πέρασε απ’ το Λουτράκι

  2. Έχω την εντύπωση ότι ήρθε η ώρα της Ανεξαρτητοποίησης και του προέδρου του Δ.Σ. κύριου Σπύρου Νικολάου. Και πολύ άργησε.

  3. Φίλε Νίκο καλά έκανες έστω κι αργά που ακολούθησες το παράδειγμα των συναδέλφων σου δημοτικών συμβούλων κι έφυγες κι εσύ από την παράταξη της πλειοψηφίας που αυτή τη στιγμή έχει γίνει μειοψηφία – εδώ είναι που “κάτι δεν κολλάει” – γιατί όλοι φεύγουν ένας ένας? απ’ ότι φαίνεται, τίποτα δεν πάει καλά στην παράταξη της “πρώην” πλειοψηφίας…

  4. Αγαπητό tvtv.
    Με μεγάλο ενδιαφέρων παρακολουθώ καθημερινά όλες τις ανάρτησης που ανεβάζετε στο site-blog σας για την ενημέρωση των πολιτών του Δήμου μας και όχι μόνο.
    Επίσης σας θεωρώ ένα από τα πιο αντικειμενικά – ανεξάρτητα και όχι πολιτικά site-blog Δήμου μας όπως κάποια αλλά Πχ. Πληρωμένα site-blog τις κάθε εξουσίας.
    Αλλά για την συγκεκριμένη ανάρτηση θέλω να σας επισημάνω ότι τα σχόλια σας ιδικά προς το πρόσωπο του Κύριου Ν. Λόη είναι υπερβολικά άδικα και άστοχα.
    Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του οποιαδήποτε στιγμή θέλει, είτε είναι λάθος η σωστές η αποφάσεις του.
    Όσο για το κάτι «δεν κολλάει» δεν ισχύει για τον κύριο Λόη, Ίσως πιο πολύ ισχύει στην σημερινή δημοτική παράταξη του κύριου Κ. Λογοθέτη, διότι αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αποχωρήσει από τον συνδυασμό του.
    Άρα η θα είστε ένα αντικειμενικό και ανεξάρτητο site-blog η ένα καλοπληρωμένο site-blog τις κάθε εξουσίας. Διάλεχτε και πάρτε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *