25/04/2024

Ανδρική κολώνια: ο σωστός τρόπος να τη φορέσετε και τα απαράδεκτα λάθη που κάνουν συνήθως οι άντρες

0

Ανδρική κολώνια: ο σωστός τρόπος να τη φορέσετε και τα απαράδεκτα λάθη που κάνουν συνήθως οι άντρες

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

image​Βάζεις ένα κάρο άρωμα προκαλώντας ασφυξία στους γύρω σου ή μήπως βάζεις την σωστή ποσότητα αλλά δεν μυρίζει μετά από λίγη ώρα; Αυτά είναι τα tips που πρέπει να κάνει ένας άντρας για να βάλει σωστά το άρωμά του!

Tip 1:

Το πιο συνηθισμένο λάθος είναι να βάζεις άρωμα σε μία μόνο περιοχή του σώματος (π.χ. στον λαιμό). Αφού κάνεις ντους, ψέκασε το άρωμά σου στο στέρνο, στη συνέχεια βάλε το μπλουζάκι ή το πουκάμισό σου και ψέκασε λίγο ακόμα στο κολάρο (γύρω από τον λαιμό) και τους ώμους.

Tip 2:

Αν νομίζεις ότι πρέπει να ψεκαστείς στα μέρη του σώματός σου τα οποία θα έρθουν σε επαφή με κάποιον άλλο (π.χ. πρόσωπο, χέρια), να το ξεχάσεις! Βάλε μερικές σταγόνες άρωμα στην παλάμη σου ή στο μεσαίο δάχτυλο και άπλωσέ το στον λαιμό σου και πίσω από τα αφτιά. Άλλες περιοχές του σώματος που μπορείς να αρωματίσεις είναι η κοιλιά, οι μασχάλες και οι βραχίονες.

Tip 3:

Η ποσότητα που πρέπει να βάζεις κάθε φορά έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το άρωμά σου: δες την περιεκτικότητα σε οινόπνευμα, αποφεύγοντας να βάζεις πολύ αν η περιεκτικότητα είναι υψηλή!

Tip 4:

Δεν χρειάζεται να αλλάζεις άρωμα με βάση την εποχή, όπως υποστηρίζουν πολλοί! Το «μυστικό» βρίσκεται στα συστατικά του αρώματος: ένα «πιπεράτο» άρωμα μπορεί να κρατήσει από το πρωί μέχρι το απόγευμα, ένα φρουτώδες θέλει… επαναλήψεις. Μπορείς επίσης να ενισχύσεις το άρωμά σου χρησιμοποιώντας αφρόλουτρο ή κρέμα σώματος που πιθανώς να το συνοδεύουν (οι περισσότερες φίρμες αρωμάτων έχουν τη δική τους σειρά προϊόντων περιποίησης, οπότε δεν θα δυσκολευτείς).

Extra Tips:

– Aν βάλεις σακάκι, ψέκασε λίγες σταγόνες κάτω από τα πέτα! Έτσι, θα αναβλύζεις άρωμα καθώς περπατάς!

– MΗΝ βάζεις άρωμα σε σημείο όπου πρόκειται να σε φιλήσουν! Εξάλλου, ούτε εσένα σου αρέσει η πικρή γεύση που μένει στη γλώσσα…

Πηγή: star.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *