Αναλαμβάνει Αν. Υπουργός Τουρισμού η Άλκηστις Πρωτοψάλτη;

0

Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα είναι εκείνη που θα αναλάβει στην  υπηρεσιακή κυβέρνηση το Υπουργείο Τουρισμού και θα ορκιστεί αύριο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια θα αναλάβει τη θέση της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC.gr η διακεκριμένη καλλιτέχνιδα έλαβε το τηλεφώνημα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος της πρότεινε την ανάληψη της θέσης. Η Άλκηστη Πρωτοψάλτη , αν και καλωσόρισε την πρόταση, δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση -και σε αυτό το κλίμα κινείται και η δισκογραφική εταιρία Heaven στην οποία ανήκει. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν τη μάνατζέρ της Τόνια Δραγούνη, ώστε να τους επιβεβαιώσει το γεγονός.

Πάντως, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα είναι η πρώτη υπουργός που… θα πει κι ένα τραγούδι, αφού μετά την ορκωμοσία της την Παρασκευή , ακολουθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου συναυλία της στον Τύμβο Μαραθώνα, με ελεύθερη είσοδο τη νύχτα της πανσελήνου, κατόπιν συνεργασίας της με τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη.

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *