18/04/2024

ΠΑΡΑΞΕΝΟ: Αναβλήθηκε το χθεσινό έκτακτο συμβούλιο ύστερα από εισήγηση Δημάρχου Γ. Γκιώνη

3

ΠΑΡΑΞΕΝΟ: Αναβλήθηκε το χθεσινό έκτακτο συμβούλιο ύστερα από εισήγηση Δημάρχου Γ. Γκιώνη

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΠΑΡΑΞΕΝΟ: Αναβλήθηκε το χθεσινό έκτακτο συμβούλιο ύστερα από εισήγηση Δημάρχου Γ. ΓκιώνηΧθες το πρωί βγήκε πρόσκληση που καλούσε τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων να προσέλθουν σε έκτακτη συνεδρίαση για ένα και μοναδικό θέμα:

1.Λήψη Απόφασης για έκδοση ψηφίσματος καταγγελίας της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου περί μεταφοράς ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδας, καθότι επίκειται η επικύρωσή της από τη Βουλή των Ελλήνων και ύστερα από το έγγραφο – πρόταση της ΚΕΔΕ.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ο κ. Δήμαρχος εισηγήθηκε αναβολή του θέματος, για το οποίο συγκλήθηκε συμβούλιο μόλις το πρωί και εν αναμονεί της σημερινής επικύρωσης στη Βουλή!

Ο μόνος, απ’ ότι πληροφορούμαστε, που το βρήκε παράξενο ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ Μπ. Γεωργίου που τοποθετήθηκε ζητώντας να μάθει τι άλλαξε και δεν συζητιέται το θέμα και γιατί πρέπει να αναβληθεί. Ζήτησε επίσης να μάθει ποια είναι η επίσημη θέση της δικής μας Δημοτικής Αρχής, αλλά δεν πήρε σαφή απάντηση. Κανένας άλλος δημοτικός σύμβουλος ή αρχηγός συνδυασμού δεν τοποθετήθηκε.

Τελικά το θέμα αναβλήθηκε (επ’αόριστον;).

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “ΠΑΡΑΞΕΝΟ: Αναβλήθηκε το χθεσινό έκτακτο συμβούλιο ύστερα από εισήγηση Δημάρχου Γ. Γκιώνη

  1. ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

  2. Τώρα πρέπει να δείξει ο Δήμαρχος τι πιστεύει;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *