Έχει 35 παιδιά και θέλει να κάνει 100 γι αυτό ψάχνει 4η σύζυγο

0

Την τέταρτη σύζυγό του αναζητά ο ένας 46χρονος, πατέρας 35 παιδιών, από το Πακιστάν, προκειμένου να υλοποιήσει το στόχο του να γίνει πατέρας συνολικά 100 παιδιών.

Ο Sardar Jan Mohammad Khilji πιστεύει πως είναι θρησκευτικό του καθήκον να κάνει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί και λέει πως οι τρεις σύζυγοί του υποστηρίζουν την απόφασή του να αποκτήσει και τέταρτη. Όπως σημειώνει πάντως η Daily Mail, αυτή είναι η τοποθέτηση του ιδίου καθώς οι σύζυγοι δεν μίλησαν επί του θέματος στον δημοσιογράφο που κάλυψε το θέμα.

Όπως εξηγεί η εφημερίδα, οι άνδρες στο Πακιστάν μπορούν να έχουν μέχρι τέσσερις συζύγους σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και για να το κάνουν αυτό πρέπει να έχουν την άδεια της πρώτης συζύγου κι ενός συμβουλίου «διαιτησίας».

image

Είναι πια σπάνιο οι Πακιστανοί να έχουν πολλές συζύγους αλλά όταν υπάρχει πολυγαμία, οι μελέτες έχουν δείξει πως προκαλείται κατάθλιψη και απελπισία στις συζύγους ενώ και τα παιδιά πολλές φορές παλεύουν για να γνωρίσουν τον πατέρα τους, σύμφωνα με την ακτιβίστρια δικαιωμάτων των γυναικών Rafia Zakaria.

image

Χωρίς την άδεια του συζύγου τους για να μιλήσουν στον δημοσιογράφο, οι τρεις σύζυγοι του Khilji δεν μπόρεσαν να περιγράψουν πώς είναι η ζωή τους στο κοινό σπίτι τους, στο Μπαλουτσιστάν.

Τουλάχιστον δύο από τα παιδιά του, πάντως, στηρίζουν τις επιλογές του πατέρα τους, ο οποίος αποδίδει το πόσο «καρπερός» είναι στο ότι καταναλώνει καθημερινά φρέσκα και ξερά φρούτα, γάλα και κρέας αλλά και στο ότι απαγγέλει το Κοράνι και προσεύχεται πέντε φορές την ημέρα.

image

Το μεγαλύτερο από τα παιδιά του είναι 15 ετών και το μικρότερο μόλις λίγων εβδομάδων. Τους γάμους του τους κανόνισαν όλους οι γονείς του. «Παντρεύτηκα για πρώτη φορά στα 26 μου και τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκα τις άλλες δύο συζύγους μου σε διάστημα πέντε μηνών», δήλωσε ο 46χρονος στο Γαλλικό Πρακτορείο.

image

Ο τέταρτος γάμος του ωστόσο είναι πιθανό να είναι πιο «σύγχρονος» και να μην οφείλεται σε προξενιό αλλά στο Facebook: μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του στα μέσα ενημέρωσης του Πακιστάν, είχε αρκετές προτάσεις γάμου μέσω των social media.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *