20/04/2024

Έπεσε η Μέρκελ στο σκι και έσπασε τη λεκάνη της

1

Έπεσε η Μέρκελ στο σκι και έσπασε τη λεκάνη

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η Γερμανίδα καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ τραυματίστηκε σοβαρά στην αριστερή πλευρά της λεκάνης ενώ έκανε cross-country κατά τη διάρκεια των διακοπών  στην περιοχή  Engadine της Ελβετίας

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal η Γερμανίδα καγκελάριος τραυματίστηκε στη λεκάνη και θα αναγκαστεί να παραμείνει σε ακινησία για τρεις εβδομάδες, επικαλούμενη τον εκπρόσωπό της Steffen Seibert, ο οποίος συμπλήρωσε ότι δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, της οποίας η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, υπέστη επίσης σοβαρούς μώλωπες  και εκδορές λόγω του ατυχήματος.

Το ατύχημα δεν έγινε σήμερα, αλλά τις ημέρες των Χριστουγέννων, ωστόσο αν και αρχικά δεν δόθηκε η απαραίτητη βαρύτητα, διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός. Γι’ αυτό και η καγκελαρία, προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση.

Η 59χρονη Άνγκελα Μέρκελ, η οποία είναι δεινή σκιέρ, ματαίωσε ήδη την προγραμματισμένη για την Τετάρτη επίσκεψή της στη Βαρσοβία και τη συνάντηση που θα είχε στο Βερολίνο με τον νέο πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ζαβιέ Μπετέλ.

Ωστόσο, θα προεδρεύσει της πρώτης συνεδρίασης του υπουργικού της συμβουλίου για το 2014 την Τετάρτη. Η Μέρκελ ξεκίνησε την τρίτη θητεία της στην καγκελαρία τον περασμένο μήνα με έναν “μεγάλο συνασπισμό” του συντηρητικού της κόμματος και των κεντροαριστερών Σοσιαλδημοκρατών (SPD).

Όπως είπε ο Ζάιμπερτ, η Μέρκελ δεν θα παραστεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αργότερα μέσα στο μήνα εξαιτίας του ατυχήματος στο σκι καθώς η συνάντηση στο Νταβός στο τέλος Ιανουαρίου συμπίμπτει με την προγραμματισμένη συνεδρίαση της γερμανικής κυβέρνησης.

Πηγή: news247.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Έπεσε η Μέρκελ στο σκι και έσπασε τη λεκάνη της

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *