Ένα κουτάλι στα εσώρουχά τους για να γλιτώσουν από γάμο σε μικρή ηλικία στην Ινδία

0

Ένα κουτάλι στα εσώρουχά τους για να γλιτώσουν από γάμο σε μικρή ηλικία στην Ινδία

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Χάρη σε ένα μεταλλικό κουτάλι στο εσώρουχο γλιτώνουν οι έφηβες Ινδές τον γάμο σε μικρή ηλικία!

Έναν ιδιαίτερο τρόπο ανακάλυψαν στην Βρετανία, ώστε οι έφηβες κοπέλες από το Πακιστάν και την Ινδία να γλιτώνουν τον γάμο σε πολύ μικρή ηλικία.

Το πρόβλημα αφορά νέα μέλη οικογενειών με μεταναστευτικό υπόβαθρο, όπου οι νεαρές κοπέλες οδηγούνται δήθεν για διακοπές στην πατρίδα των γονιών τους όπου εκεί τις παντρεύουν με το ζόρι.

Όπως αναφέρει η Guardian, το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών λαμβάνει κάθε καλοκαίρι δεκάδες καταγγελίες που αφορούν κυρίως την Ινδία και το Πακιστάν ενώ το φετινό τρίμηνο από τον Ιούνιο, οι καταγγελίες φτάνουν τις 400. Την λύση λοιπόν σε αυτό αποφάσισε να δώσει η ομάδα, Karma Nirvana, που έχει στόχο την πρόληψη τέτοιων περιστατικών.

Η συμβουλή της είναι απλή: «Βάλτε μονίμως ένα μεταλλικό κουτάλι στα εσώρουχά σας», λέει στις κοπέλες. Γιατί; Γιατί περνώντας τον έλεγχο στο αεροδρόμιο πριν την αναγκαστική έξοδο από τη Βρετανία, ο ανιχνευτής μετάλλων θα χτυπήσει και έτσι η κοπέλα θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη της ασφαλείας του αεροδρομίου και να τους εκθέσει την κατάσταση. Η εν λόγω μέθοδος έχει ήδη δοκιμαστεί με επιτυχία!

Πηγή: mothersblog.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *