27/04/2024

Άννα Βίσση: Συγκλονισμένη από την εισαγωγή του Λιβιεράτου σε Κλινική και την απόπειρα αυτοκτονίας

0

Άννα Βίσση: Συγκλονισμένη από την εισαγωγή του Λιβιεράτου σε Κλινική και την απόπειρα αυτοκτονίας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το τέλος του γάμου του με την.. Εύη Αδάμ αλλά και η εισαγωγή του σε ψυχιατρική κλινική μπορεί να συγκλόνισε τη σόουμπιζ όμως μια τραγουδίστρια «πόνεσε» περισσότερο! Κι αυτό γιατί ήξερε καλά τον Λάμπη, υπήρξαν κάποτε ερωτευμένοι και μάλιστα έφτασαν πολύ κοντά στον γάμο. Πρόκειται για την Άννα Βίσση που είχε σχέση με τον Λάμπη Λιβιεράτο τη δεκαετία του 90.

Η ίδια τότε ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του και πίστευε ότι ήταν ο άντρας της ζωής της μετά τον Νίκο Καρβέλα. Με τον τραγουδιστή είχαν μιλήσει ακόμα και για γάμο, κάτι που δεν έκανε ποτέ ξανά με κανέναν στη συνέχεια! Όμως δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας αφού ο Λάμπης δεν μπορούσε να δεχτεί την άλλη «σχέση» της με τον Νίκο Καρβέλα.

Η Άννα και ο Νίκος δε χώρισαν ποτέ επαγγελματικά κι αυτό γεννούσε συνεχείς τσακωμούς στο ζευγάρι. Η Άννα λοιπόν ποτέ δε ξέχασε τον Λάμπη. Τον είχε μέσα της σαν μια πολύ δυνατή ανάμνηση! Όμορφη ανάμνηση. Καψούρα βλέπετε. Πολύ δυνατή.

Και όπως είναι ιστορικά αποτυπωμένο η Καψούρες δεν τελειώνουν ποτέ. Γι αυτό και μόλις έμαθε το τι περνούσε, λύγισε… Η φυγή του αρχικά από την Ελλάδα αλλά η απόπειρα αυτοκτονίας αργότερα ήταν κάτι που τη συγκλόνισε « Ο Λάμπης ήταν πάντα έξω καρδιά. Χαρούμενος και δυνατός. Δεν θα τον είχα ποτέ ικανό για κάτι τέτοιο…» είπε η Άννα σε συνεργάτη της όπως μας μετέφερε πηγή μας.

Μάλιστα κάποια στιγμή προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του αλλά δεν τα κατάφερε αφού το κινητό του δεν λειτουργούσε. Ίσως μέχρι αυτή τη στιγμή να έχουν μιλήσει… το σίγουρο είναι πως η τραγουδίστρια στεναχωρήθηκε πολύ για την κατάσταση του πρώην της και μιλώντας σε φίλους τόνισε πως εύχεται από τη καρδιά της να σταθεί ξανά στα πόδια του!
Πηγή: nassos.blog

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *