Βούτσης: Δεν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό

0

Στη Βουλή θα διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για την επίλυση του Σκοπιανού προβλήματος, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, χωρίς να αποκλείει να υπάρξουν εξελίξεις πριν από την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, τον Ιούνιο.

«Εργάζονται όλοι αυτοί που θέλουν, αλλά και όσοι δεν θέλουν λύση», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, μετά το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίττας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος, ο κ. Βούτσης απάντησε κατηγορηματικά «όχι, όχι, όχι», σημειώνοντας ότι το σκοπιανό θα έχει επίκεντρο τη Βουλή.

Ως προς την χρονική συγκυρία για την επίλυση του προβλήματος, ο πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε, ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από αυτή που υπήρχε εδώ και 10 χρόνια», συμπληρώνοντας ότι «ο συσχετισμός στη γείτονα έχει αλλάξει προς το καλύτερο».

«Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που τρίβουν τα χέρια τους, βλέποντας να εμφανίζονται αναχώματα στη ΦΥΡΟΜ για να μην υπάρξει λύση. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να έχει τέτοια αναχώματα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *