Loutrakitv.gr: Ο Πρόεδρος του Ομίλου “Mantas Group” Βασίλης Μαντάς για τον τουρισμό στο Λουτράκι [Video]

Ο λόγος που έγινε αυτή η συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Ομίλου Mantas Group κύριο Βασίλη Μαντά ήταν η είδηση της επικείμενης άφιξης τουριστών από τη Σερβία στο Λουτράκι, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 20 000 διανυκτερεύσεις το 2016. Πρόκειται για το αποτέλεσμα συντονισμένων προσπαθειών των εκπροσώπων του Ομίλου Mantas Group. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, όλα χτίζονται με μελετημένες κινήσεις και στρατηγική, σε συνεργασία με tour operators και με γνώση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της εκάστοτε περιοχής, εν προκειμένω του Λουτρακίου.

Η κουβέντα ξεκίνησε από την είδηση του ανοίγματος στην Σερβική αγορά, όμως επεκτάθηκε σε ζητήματα γύρω από τον τουρισμό. Ρωτήσαμε τι είναι αυτό που έπεισε τους tour operators που προωθούσαν άλλους ελληνικούς προορισμούς να επιλέξουν το Λουτράκι, τι οικονομικά οφέλη θα προσφέρει ευρύτερα στον επιχειρηματικό κόσμο του Λουτρακίου; Ρωτήσαμε τι θα πρέπει να προσέχουν όσοι εμπλέκονται στο τουριστικό γίγνεσθαι και τι είναι αυτό που πρέπει να προσφέρουν στους επισκέπτες προκειμένου να τους κερδίσουν μακροπρόθεσμα;
Εκεί ήταν που ο κ. Μαντάς μοιράστηκε μια εξαιρετική επιχειρηματική ιδέα τόσο προφανή όσο όλα τα λογικά συμπεράσματα – αυτό που λείπει από τον τουρισμό, παραλείποντας το ζήτημα των υποδομών, είναι η διασκέδαση και ο χορός είναι τα events που θα κάνουν αξέχαστη τη διαμονή στους επισκέπτες, τα αυτονόητα δηλαδή που για κάποιον λόγο δεν υλοποιούνται.
Επίσης ερωτηθείς ο κ. Μαντάς μας εξήγησε γιατί δεν βλέπουμε απτά αποτελέσματα από τις επισκέψεις στις εκθέσεις στις Σκανδιναβικές χώρες και αναφέρθηκε στις λοιπές τουριστικές αγορές – επιχειρηματικούς στόχους του ομίλου Mantas Group.

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

11 thoughts on “Loutrakitv.gr: Ο Πρόεδρος του Ομίλου “Mantas Group” Βασίλης Μαντάς για τον τουρισμό στο Λουτράκι [Video]

  1. Ο Δήμαρχος έφτασε στο σημείο να υποδέχεται τους τουρίστες αντί να φέρνει τουρίστες. Αυτό τα λέει όλα

  2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΗΡΩΑ; ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ. SO SIMPLE.

  3. Ρε παιδιά πας διακοπές οπουδήποτε και περνάς καλά μόνο σε κάτι κατσικοβούνια πας και ξενερώνεις. Εδώ να μην έχουμε ένα κλαμπ να χορέψουμε για να μην σου πω ντίσκο για τους τουρίστες του ανατολικού μπλοκ;

  4. Εσύ καλά τα λές 22:04 αλλά ανοίγεις εσύ ένα κλαμπ και έρχεται ο άλλος και σου το κλείνει στις 23:00 αλλιώς σου ρίχνει πρόστιμο το ρισκάρεις;

  5. Είκοσι χιλιάδες μαζί με τους πρόσφυγες;

  6. Συγχαρυτηρια! Μετρημένοι στα δάχτυλα του 1 χεριού οι σωστοί επιχηρηματίες που έχουμε και πάντα κοντά στους Λουτρακιώτες, έτοιμος να βοηθίσει στα δύσκολα και να στηρίξει συλόγους και ομάδες.

  7. ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΙΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΑΚΕΤΑ ALL INCLUSIVE ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΜΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

  8. Εδώ δεν μπορούμε να δούμε τι θα γίνει με την παραλία την μια την γκρεμίζουν την άλλη όχι, εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το καρναβάλι τι να πουλήσεις όταν όλα είναι της τελευταίας στιγμής; Ο Θεός κι η ψυχή τους.

  9. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΣΜΟ. ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

  10. ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΔΗΜΟΣ-LTO ΚΛΠ ΟΥΤΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.