Συνέντευξη με την Ελένη Φιλίνη | Το ξέρατε ότι κατάγεται από την Περαχώρα; [Video]

Το ξέρατε ότι η Ελένη Φιλίνη έχει καταγωγή από την Περαχώρα και μάλιστα έχει συγγένεια με τον αείμνηστο Παντελή Ζερβό;

Η κυρία Ελένη Φιλίνη απλή, ευγενική, λαμπερή και εντυπωσιακή! Τη συναντήσαμε στο Mantas Hotel λίγο πριν την εμφάνισή της στο Prive piano bar. Μας μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της σχέδια, μοιράστηκε μαζί μας το πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο της και τι τη συνδέει με την Κορινθία. Αυτό που ξεχωρίσαμε είναι η σχέση της με τον γάμο και πιο συγκεκριμένα η απολύτως λογική επιλογή να μην παντρευτεί και να μην κάνει παιδιά με μόνο κριτήριο το τι θα πει ο κόσμος. Η κα Φιλίνη μοιράστηκε μαζί μας ότι είχε πρότυπα τη Liza Minnelli και την Barbra Streisand, ότι χρειάστηκε κάποιες φορές να συμβιβαστεί στις επαγγελματικές της επιλογές και εξέφρασε μια μικρή πικρία επειδή όλοι ασχολούνται με τις βιντεοκασέτες παρότι έχει κάνει πολύ σημαντικές δουλειές σε παγκόσμιο επίπεδο που όμως στην Ελλάδα πέρασαν απαρατήρητες.

Θυμίζουμε ότι η κυρία Φιλίνη είναι εξαιρετική στον χορό, την υποκριτική αλλά και στο τραγούδι, ειδικά αυτό το τελευταίο το διαπίστωσαν όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Prive piano bar του Mantas Hotel όπου εμφανιζόταν με τον Πάνο Πετράκη.

Για το μακιγιάζ και το styling χρησιμοποιήσαμε προϊόντα του Make Up Beauty Bars

15219447_1345573608800867_7421556742148573367_n

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Συνέντευξη με την Ελένη Φιλίνη | Το ξέρατε ότι κατάγεται από την Περαχώρα; [Video]

  1. Επειδή την έχω γνωρίσει την κυρία Ελενη Φιλινη είναι πολύ καλή και ευγενική. Καθόλου σταριλίκι. Δεν βγαίνουν πια καλλιτέχνες με τέτοια κράση Σήμερα το κάθε κοριτσάκι που δεν ξέρει ούτε πως να κρατήσει ένα μικρόφωνο το παίζει φίρμα

  2. Εξαιρετική η Ελένη Φιλίνη πόσες ώρες βλέπουμε τις τσινίες της και πάντα τις χαιρόμαστε!

Leave a Reply

Your email address will not be published.