το άλλο μισό πράσινο!
Στην αρχή πίστεψε ότι ήταν πλάκα, αλλά μόλις πλησίασε και το είδε από κοντά κατάλαβε ότι ήταν ένα θαύμα της φύσης!
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η ασυνήθιστη αυτή εμφάνιση του μήλου οφείλεται σε κάποια γενετική μετάλλαξη, γεγονός που είναι ιδιαίτερα σπάνιο και μπορεί να συμβεί μόλις μία φορά στο εκατομμύριο.
«Καλλιεργώ μήλα εδώ και 45 χρόνια και πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο. Δεν είναι μόνο η διαφορά στο χρώμα αλλά και η τέλεια διαχωριστική γραμμή που υπάρχει μεταξύ πράσινου και κόκκινου χρώματος», αναφέρει ο Ken.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κόκκινη πλευρά του μήλου ήταν πιο γλυκιά στη γεύση σε σχέση με την πράσινη. «Αυτό οφείλεται στη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια που είχε ο καρπός σε εκείνη την πλευρά», λένε οι επιστήμονες.