30/04/2024

Μέσα στην τουριστική περίοδο αντικαθιστούν τις πλάκες στην παραλία Λουτρακίου!!! [Photos]

8

Είναι να τρελαίνεσαι! Μέσα στην τουριστική σεζόν αλλάζουν τις πλάκες στην παραλία Λουτρακίου !

“Κερνάμε καφέ με σκόνη !” λέει ειρωνικά οργισμένη ιδιοκτήτρια καφετέριας μιλώντας στο Loutrakitv.gr

Στην πλέον φαρδιά και αντιπροσωπευτική περιοχή της παραλίας Λουτρακίου από το καφέ “Εν πλω” μέχρι το Ουζερί “ο Γιάννης” γίνεται από σήμερα αντικατάσταση πλακών.

Μπράβο θα έλεγε κάποιος τι ωραία που θα αντικατασταθούν  οι πλάκες μόνο που η φωτογραφία που βλέπετε συνοδεύεται από σχόλιο της εικονιζόμενης ιδιοκτήτριας καφέ : “Κερνάμε καφέ με σκόνη”!

img_4156

Αυτό δείχνει όλη τη δυσαρέσκεια της ιδιοκτήτριας  που αφού άντεξε όπως πολλοί επιχειρηματίες έναν δύσκολο  χειμώνα τώρα που περίμενε να δουλέψει έχει έργα και σκόνη έξω από το μαγαζί της. Ποιος απελπισμένος πελάτης θα προτιμήσει κάποιο από τα καταστήματα στην εν λόγω περιοχή; Εκτός αν του αρέσει η φασαρία,  η σκόνη και η ταλαιπωρία γενικότερα.

img_4157

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Μέσα στην τουριστική περίοδο αντικαθιστούν τις πλάκες στην παραλία Λουτρακίου!!! [Photos]

  1. Πανηλίθιο όσο δεν πάει αλλά έτσι ειναι οι διοικούντες κάθονται στις γραφειάρες τους και όλα στα παλιά τους τα παπούτα

  2. Ρε παιδιά, για να τις αλλάζουν τώρα, τώρα μπορούν. Πρέπει να καταλάβουμε ή να μάθουμε πώς λειτουργεί ο δημόσιος τομέας. Έχουν ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και τώρα είναι η ώρα της υλοποιησης. Μη τραγικοποιουμε τις καταστάσεις. Δηλαδή μουρλοι είναι και πήρανε τα μηχανήματα και αλλάζουν πλάκες στα καλά του καθουμενου;

  3. Ειχαμε τις μεδουσες, μας ηρθαν και οι πλακες, ηρθε κι εδεσε το πραγμα! Δημοτικη αρχη για κλαμματα, δημοτικοι αρχοντες για τα σκουπιδια! ΜΠΡΑΒΟ τους και σε κατωτερα!

  4. Πανέξυπνο, πάνσοφο, εμπνευσμένο! Μπράβο και συγχαρητήρια μαζί! Διλύστε την παραλία Ιούνιο μήνα και μετά φωνάξτε τον αρναούτογλου να μας διαφημίσει το λουτράκι.

  5. Μιά οι τσούχτρες και τώρα οι πλάκες και η σκόνη

  6. ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΛΟΣ Ο LTO ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *