30/04/2024

Ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Πετρίτσης ξεκίνησε τις περιοδείες

0

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε τις περιοδείες ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Πετρίτσης ,ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Η πρώτη επίσκεψη δεν θα μπορούσε να είναι άλλη παρά σε αυτοδιοικητικό παράγοντα της Κορινθίας καθόσον η αγάπη του
Γιώργου Πετρίτση για την αυτοδιοίκηση είναι γνωστή, καθώς την έχει υπηρετήσει από όλα σχεδόν τα πόστα και συνεχίζει να την υπηρετεί ως περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου.
Έτσι επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξυλόκαστρου – Ευρωστίνης
κο Ηλία Ανδρικόπουλο με τον οποίο συζήτησαν προβλήματα που απασχολούν την περιοχή όχι μόνο του Ξυλοκάστρου αλλά ολόκληρου του Δήμου. Η φιλία και η αλληλοεκτίμηση των δύο ανδρών είναι παλαιά καθώς έχουν θητεύσει και οι δύο ως νομαρχιακοί σύμβουλοι Κορινθίας.

image

Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Δήμο Σικυωνίων και είχε επαφή με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου αλλά και τον Δήμαρχο Σικυωνίων κο Σπύρο Σταματόπουλο και συζήτησαν διεξοδικά θέματα που αφορούν τον Δήμο Σικυωνίων .

image

Η διαπίστωση από τις ανωτέρω επαφές είναι ότι η σφιχτή οικονομική κατάσταση έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην λειτουργία των δήμων αλλά μεγαλύτερο πρόβλημα είναι κυρίως η διακοπή των έργων που χρηματοδοτούνται μέσω ΕΣΠΑ .

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 10-9-2015

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *