30/04/2024

Αποκλειστική Συνέντευξη του Καθηγητή κ. Δ. Μπούχαλη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο [Video]

1

Αποκλειστική Συνέντευξη του Καθηγητή Δ. Μπούχαλη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Dimitrios Bouhalis, facebook, Instagram, marketing, pinterest, professor, social media, tv.gr, tvtv, loutrakitv.gr, Twitter, Δ, Ελίνα, Μπούχαλης, ΦανίδουΟ Καθηγητής κ. Δ. Μπούχαλης παραχώρησε αποκλειστικά στο loutrakitv.gr και την Ελίνα Φανίδου μια συνέντευξη γεμάτη πολύτιμες γνώσεις, απαραίτητες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τον κ. Μπούχαλη, είναι ιδανικά για την προβολή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και εξηγεί ακριβώς το γιατί. Ποια social media ( facebook, twitter, instagram, pinterest κτλ) είναι προτιμότερα; Ο ρόλος της αυθεντικότητας είναι εξαιρετικά ουσιαστικός και κυρίως σημασία έχει το τι έχει να πει ο καθένας, πως διηγείται την ιστορία του, τι ώρα και με ποιον τρόπο. Το video σύμφωνα με τον κ. Καθηγητή είναι εξαιρετικό εργαλείο για τη διαμόρφωση του storyfication, αυτό να ξέρετε ότι σκοπεύουμε να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Στη συνέχεια η κουβέντα μας άλλαξε ύφος και ενώ πριν ξεκινούσε από την τεχνολογία προς τον άνθρωπο, στο δεύτερο σκέλος ξεκινήσαμε από τον άνθρωπο που δημιουργεί δεδομένα μέσα από τον τρόπο ζωής που επιλέγει. Δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε τον κ. Μπούχαλη για τον χώρο που καταλαμβάνει η τεχνολογία στη δική του ζωή. Έτσι με προθυμία μας αποκάλυψε ότι ζει μέσα από την τεχνολογία και απολαμβάνει την εξάρτησή του, τη στιγμή που είναι συχνό φαινόμενο πλέον ανά τον κόσμο ο εθισμός στην τεχνολογία, θα θυμάστε το θέμα για τα κέντρα απεξάρτησης που υπάρχουν στην Κίνα.

Μετά ρίξαμε μια ματιά στο μέλλον της τεχνολογίας και δε σας κρύβω ότι έμοιαζε με επιστημονική φαντασία. Κι όμως αποτελεί αντικείμενο έρευνας στο Bournemouth University, έχει να κάνει με τη διαχείριση των δεδομένων που δημιουργεί ο καθένας από εμάς και συγκεντρώνονται σε ένα Cloud (σύννεφο), τα συμπεράσματα που βγαίνουν από αυτά και στη συνέχεια η αξιοποίηση για την ικανοποίηση ή και διαμόρφωση των αναγκών των ανθρώπων.

Δε σας κρύβω ότι ύστερα από αυτή τη διημερίδα που διοργάνωσε ο LTO στο Λουτράκι είδα τον κόσμο με άλλα μάτια, κάπως έτσι υποβεβλημένοι είναι και κάποιοι από εσάς που παρακολούθησαν τις ομιλίες, απ’ ότι μας λέτε. Περιμένουμε τη συνέχεια…

Διαβάστε περισσότερα, μάθετε περισσότερα για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα του τουρισμού και του εμπορίου στο επίσημο website του Καθηγητή κ. Δ. Μπούχαλη  buhalis.com.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Αποκλειστική Συνέντευξη του Καθηγητή κ. Δ. Μπούχαλη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο [Video]

  1. Είναι τρομακτικό το πως μπήκε η τεχνολογία στη ζωή μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *