24/10/2024

Δελτίο Τύπου: Λουτράκι ΑΕ

2

Δελτίο Τύπου: Λουτράκι ΑΕ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ ΟΤΑ

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα 5/3/20012 ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων και πρόεδρος της ‘ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ ΟΤΑ’ Κώστας Λογοθέτης και οι δυο εκπρόσωποι αυτής στην Κοινοπραξία Καζίνο Λουτρακίου , Σπύρος Νικολάου και Δημήτρης Λογοθέτης, συμμετείχαν στην συνεδρίαση του διαχειριστικού Συμβουλίου της .
Κατά την συνεδρίαση υπογράμμισαν την πάγια και σταθερή θέση ότι η γενική και πρωτότυπη διαχείριση της κοινοπραξίας ανήκει από κοινού στις δυο εταιρίες και όχι στο διαχειριστικό συμβούλιο ( το οποίο κατά πληρεξουσιότητα μπορεί να ασκεί απλώς διαχειριστικές πράξεις ).
Οι στοχευόμενες, συνεπείς και ανυποχώρητες προσπάθειες μας της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ ΟΤΑ , στα πλαίσια της κοινοπραξίας, πάντα είχαν και έχουν ως στόχο το συμφέρον των δημοτών, των εργαζομένων και της επιχείρησης, συνετέλεσαν δε στο μέγιστο έτσι ώστε να δρομολογηθούν νέες εξελίξεις οι οποίες ελπίζουμε ότι θα οδηγήσουν την κοινοπραξία στο δρόμο της ανάπτυξης , και προς αυτή την κατεύθυνση, θα καταβληθεί από πλευρά μας κάθε δυνατή προσπάθεια.
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ ΟΤΑ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Δελτίο Τύπου: Λουτράκι ΑΕ

  1. Πιο χλιαρό δεν μπορούσε να είναι το Δελτίο Τύπου.

  2. Δηλαδή τι περιμένατε τυμπανοκρουσίες;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *