29/10/2024

Ψαλίδα: Πέντε βήματα για να την εξαφανίσετε από τα μαλλιά σας

0

Ψαλίδα: Πέντε βήματα για να την εξαφανίσετε από τα μαλλιά σας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το συχνό styling και το βάψιμο είναι οι κυριότερες αιτίες που προκαλούν…
ψαλίδα στα μαλλιά μας και τα κάνουν άγρια και ξηρά. Ακολουθήστε τις χρήσιμες συμβουλές μας για να επαναφέρετε τη χαμένη λάμψη και υγεία τους.

1. Επιλέξτε τη σωστή βούρτσα: Χρησιμοποιήστε μία με κοντές σκληρές τρίχες για να ξεμπερδέψετε τα στεγνά μαλλιά. Η ελαστικότητά τους αποτρέπει το σπάσιμο και απλώνει αρμονικά, από τη ρίζα ως τις άκρες, τη φυσική λιπαρότητα του δέρματος.

2. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με την πετσέτα κάνοντας απαλές κινήσεις: Αντί να τα τρίβετε με την πετσέτα, δοκιμάστε να την τυλίξτε γύρω από το κεφάλι σας για να απορροφήσει την υγρασία.

3.Χρησιμοποιήστε προϊόντα που προστατεύουν την τρίχα από τη θερμότητα, την περιποιούνται και ενυδατώνουν τις ξηρές άκρες, όπως η σιλικόνη ή ακόμα και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο.

4.Μία φορά την εβδομάδα απλώστε στις άκρες μετά το λούσιμο μια μάσκα ενυδάτωσης και θρέψης. Αφήστε τη να δράσει για 10-15 λεπτά.

5. Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι, φροντίστε να είναι σε μία ασφαλή απόσταση από το κεφάλι σας ώστε να μην καίει τις τρίχες σας.

Πηγή: thestival.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *