27/10/2024

ΟΛΟΙ Η ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

  1. Κρίμα για την Ενωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου που δεν κατάφερε να αντιληφθεί το λόγο που είχε τόσο μεγάλη προσέλευση η συνάντηση την οποία οργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.
    Ήταν μία επιτυχημένη απο πλευράς προσέλευσης επαγγελματιών εκδήλωση, με την παρουσία του Δημάρχου για μιάμιση ολόκληρη ώρα. Δυστυχώς όμως καπηλεύθηκε απο στελέχη συγκεκριμένου χώρου που φάνηκε σαν να ήθελαν να αποδείξουν πόσο επιτυχημένη ήταν η “καθοδήγηση” και επαναλάμβαναν (ανεξαρτήτως ηλικίας) τη γνωστή εδω και δεκαετίες φρασεολογία που αποστηθίζουν απο τα μαθητικά και φοιτητικά τους χρόνια, ενώ δεν έλειπε απο τη διακόσμιση του χώρου σχετικό πανώ που καλούσε σε αγωνιστική κινητοποίηση κατά συγκεκριμένου μέτρου (φορολογικό).
    Και ενώ ακούστηκαν απόψεις και διατυπώθηκαν προτάσεις απο τους παρισταμένους η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανάγνωση θέσεων που θα “αποσταλούν ως υπομνήματα” σε κάθε αρμόδιο – αναρμόδιο όργανο και φορέα.
    Ήταν δε προφανές οτι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν είχαν συνεννοηθεί απο πριν για κάποια βασικά οργανωτικά θέματα, ούτε καν για τις προτάσεις τις οποίες θα έκαναν, πόσο δε για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειρίζονταν το κοινό και τις προτάσεις του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *