Η μεγαλύτερη πίτσα, που έλαβε την ονομασία «Ottavia» (προς τιμήν του πρώτου Ρωμαίου αυτοκράτορα Οκταβιανού Αύγουστου), περιέχει 10.000 σάλτσα ντομάτας και 8.800 κιλά μοτσαρέλα, ενώ η ζύμη της δεν περιέχει γλουτένη.
Ο επικεφαλής σεφ Dovilio Nardi αισθάνεται υπερήφανος για τη δημιουργία του, η οποία χρειάστηκε περίπου 48 ώρες για να ψηθεί, αλλά και για το γεγονός ότι κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η Νότια Αφρική.
Αν και δεν υπάρχει κουτί που θα χωρέσει στο εσωτερικό της την εν λόγω πίτσα, αυτό μάλλον δεν είναι αναγκαίο, αφού κόπηκε σε κομμάτια και μοιράστηκε στους θεατές της εκδήλωσης. Όσο για τη γεύση; «Muy Bueno!!!»… Δείτε φωτογραφίες
Πηγή: 24wro.blogspot.gr