11/10/2024

Πρωτάθλημα kick boxing στο Λουτράκι 11 – 13 Οκτωβρίου [Video]

0

Σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα VIP του Κλειστού Γυμναστηρίου Γ. Γαλανόπουλος, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing. Η συνέντευξη ξεκίνησε στις 14:00 και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των εκπροσώπων του Τύπου.

Το Πανελλήνιο Κύπελλο Kickboxing φιλοξενείται στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ. Γαλανόπουλος και συμμετέχουν περισσότεροι από 1300 αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας,. Η διοργάνωση, που διαρκεί από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου, δίνει την ευκαιρία στους θεατές να παρακολουθήσουν μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

Η Συνέντευξη ξεκίνησε με τον χαιρετισμό  του Δημάρχου Λουτρακίου- Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργου Γκιώνη, ακολούθησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, κ. Μαυρομάτης και έκλεισε με τον χαιρετισμό του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Σάκη Παπαθανασίου.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο μας να φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing, μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών. Η διεξαγωγή της αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 2.000 αθλητές και αθλήτριες, συν τους  προπονητές και συνοδούς, οι οποίοι θα διαμείνουν στα ξενοδοχεία της περιοχής μας και θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία.
Δεν είναι τυχαίο που ο Δήμος μας αποτελεί το κέντρο αθλητικών εκδηλώσεων και αναδεικνύεται σε έναν ιδανικό προορισμό τόσο για αθλητικά όσο και για τουριστικά δρώμενα.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing, κ. Μαυρομάτης, επιβεβαίωσε ότι το Λουτράκι έχει αποτελέσει σταθερό σημείο αναφοράς για το kickboxing τα τελευταία 15 χρόνια. Φέτος, η διοργάνωση συγκέντρωσε 1.333 αθλητές, 2039 συμμετοχές και 345 συλλόγους από όλη την Ελλάδα, ενώ αναμένονται πάνω από 6.500 επισκέπτες.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου δήλωσε υπερήφανος που το Λουτράκι φιλοξενεί ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός. Οι συμμετοχές είναι πολλές, αλλά διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να διοργανώνουμε με επιτυχία τέτοιες διοργανώσεις, και η εμπιστοσύνη των μεγάλων ομοσπονδιών το επιβεβαιώνει για να ολοκληρώσει την ομιλία του με την ευχή να έχουν υγεία οι διοργανωτές να μπορούν να διοργανώνουν αθλητικές εκδηλώσεις αυτής της εμβέλειας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *