09/10/2024

Βασίλης Κικίλιας: Τι απαντά για το διαμέρισμα αξίας 1,2 εκατ. ευρώ στη Βασιλίσσης Σοφίας

0

Ο Βασίλης Κικίλιας απάντησε σε ανάρτησή του σχετικά με το δημοσίευμα που αφορά την αγορά διαμερίσματος αξίας 1,2 εκατ. ευρώ στη Βασιλίσσης Σοφίας, κάνοντας λόγο για «εμπάθεια».

«Η πώληση ενός προηγούμενου δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η απόκτηση ενός άλλου ίσης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια τόσο ως προς τις τιμές όσο και τις διαδικασίες, αποτελεί απόδειξη του έντιμου τρόπου με τον οποίο έχω πορευτεί σε όλη μου τη ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κικίλια:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνομαι στόχος κακόβουλων σχολίων, αν και το τελευταίο παράδειγμα ξεχωρίζει λόγω της έκδηλης εμπάθειας προς το πρόσωπό μου και την οικογένειά μου.
Αν και δεν κατάφεραν πάλι να εντοπίσουν κάτι επιλήψιμο, καθώς λειτουργώ πάντα με απόλυτη διαφάνεια, με το όνομα και την υπογραφή μου, ώστε να μπορούν οι Αρχές, η Βουλή, τα ΜΜΕ και οι πολίτες να με ελέγχουν, τώρα επιχειρούν να μεταθέσουν το ζήτημα στο πεδίο της ηθικής και της δεοντολογίας.

Καθαρές κουβέντες: Η πώληση ενός ήδη δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ίσης αξίας, με πλήρη διαφάνεια ως προς τις τιμές και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου με τον οποίο έχω πορευτεί σε όλη μου τη ζωή.
Στην πολιτική μπήκα «χορτάτος» χάρη στην οικογένεια και την επαγγελματική μου πορεία, και σκοπεύω, όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους, να συνεχίσω να τιμώ και να σέβομαι όσους με στηρίζουν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *