09/10/2024

Τραγικό! Πως το iPhone σκότωσε μια 24χρονη καλλονή !

0

Παρά το γεγονός ότι έχουν προηγηθεί πολλά παρόμοια περιστατικά στη Ρωσία, και οι Αρχές είχαν εκδώσει προειδοποιήσεις στους πολίτες να αποφεύγουν τη χρήση των κινητών τους τηλεφώνων ή των iPhones τους στο μπάνιο, ακόμα μία νεαρή Ρωσίδα αγνόησε αυτές τις συμβουλές, με τραγικές συνέπειες. Η 24χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία όταν το κινητό της, το οποίο φόρτιζε δίπλα στην μπανιέρα, κατέληξε στο νερό.

Το περιστατικό συνέβη στο διαμέρισμά της στην πόλη Arkhangelsk, όπου η Olesya Semenova βρέθηκε νεκρή. Για άγνωστο λόγο, το κινητό της βρέθηκε μέσα στην μπανιέρα, προκαλώντας άμεσο θάνατο από ηλεκτροπληξία.

Η συγκάτοικός της, Daria, η οποία ειδοποίησε τις Αρχές, δήλωσε: «Προσπάθησα να την συνεφέρω, της έριξα νερό στο πρόσωπο, αλλά ήταν χλωμή και δεν ανέπνεε. Όταν την άγγιξα, ένιωσα και εγώ ηλεκτρικό ρεύμα». Οι υγειονομικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν ότι η 24χρονη είχε πεθάνει από ηλεκτροπληξία.

Το Υπουργείο Εκτάκτων Περιστατικών εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν, υπογραμμίζοντας ότι αυτό το τραγικό περιστατικό θυμίζει την ανάγκη να αποφεύγεται η χρήση ηλεκτρικών συσκευών κοντά στο νερό, συμπεριλαμβανομένων και των κινητών τηλεφώνων.

Η Olesya Semenova, η οποία εργαζόταν σε κατάστημα ρούχων, πέθανε ακαριαία μέσα στην μπανιέρα της, καθώς το iPhone 8 που φόρτιζε έπεσε στο νερό ενώ ήταν συνδεδεμένο στον φορτιστή.

Το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο. Τον περασμένο Αύγουστο, μία 15χρονη μαθήτρια στη Μόσχα πέθανε από ηλεκτροπληξία στο μπάνιο της, ενώ το 2019, η 26χρονη διεθνώς αναγνωρισμένη παίκτρια πόκερ Λίλιγια Νοβίκοβα υπέστη παρόμοια μοίρα. Την ίδια χρονιά, η 26χρονη Εβγκένια Σουλιατίγιεβα πέθανε με τον ίδιο τρόπο όταν το κινητό της, που φόρτιζε στην τουαλέτα, κατέληξε στην μπανιέρα της.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *