19/09/2024

Ροταριανός Όμιλος Κορίνθου: Νέα Ηγεσία και Μεγάλα Σχέδια

0

Σε μια βραδιά γεμάτη αισιοδοξία και αλληλεγγύη, ο Ροταριανός Όμιλος Κορίνθου υποδέχτηκε τη νέα ηγεσία του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Μιχάλης Μιχαηλίδης παρουσίασε τα φιλόδοξα σχέδια του Ομίλου για την επόμενη περίοδο. Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με τους υπόλοιπους Ομίλους και υπογράμμισε πως ο στόχος είναι η υλοποίηση σημαντικών έργων που θα προσφέρουν στην κοινότητα.

“Η ουσία βρίσκεται στο έργο που θα αποδώσουμε στην κοινωνία”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος, συνοψίζοντας την αποστολή του Ομίλου.

Τιμητικές διακρίσεις και έντονη συμμετοχή

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν ο απερχόμενος πρόεδρος Δρ. Νικόλαος Γκέλης για την πολύτιμη προσφορά του και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Λεωνίδας Λεσάκης για τη συμβολή του στην επιτυχία της εκδήλωσης, ο οποίος σαν ευχάριστη έκπληξη ανέλαβε και το ντύσιμο της βραδιάς με πολύ καλή μουσική.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι π. Διοικητές Γιάννης Μαυρούλιας και Γεώργιος Μαύρος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Μουρίκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Λουζιώτης, ο τέως πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης, οι πολιτευτές Γιώργος Φερετζάνης και Γεωργία Ταγαρά καθώς και επιφανείς επιχειρηματίες και φίλοι του Ομίλου.

Συνολικά, η βραδιά στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με πάνω από 80 επαγγελματίες να δίνουν το “παρών”.

Η επόμενη εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Κορίνθου θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ekorinthos.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *