7 κορυφαίες τάσεις online ψυχαγωγίας που πρέπει να ακολουθήσετε το 2023

7 κορυφαίες τάσεις online ψυχαγωγίας που πρέπει να ακολουθήσετε το 2023

Το έτος 2020 φέρνει εκπλήξεις και αλλαγές σε ολόκληρο τον κόσμο. Καθώς οι άνθρωποι έχουν αλλάξει τη ρουτίνα και την καθημερινότητά τους, ο αντίκτυπος στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας είναι αισθητός. Ο κόσμος διψάει για ψυχαγωγία και η βιομηχανία προσαρμόζεται για να συμβαδίσει.

 

Αν σας ενδιαφέρει ο διαδικτυακός τζόγος, μπορείτε να βρείτε ένα εξαιρετικό διαδικτυακό ονλινε καζινο στο GreekOnlineCasinos. Ο ειδικός του κλάδου Άρης Κλάδης μπορεί να σας δώσει εξαιρετικές συμβουλές σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια στην Ελλάδα. Δείτε το προφίλ του εδώ .

Ροή βίντεο

Η ροή βίντεο είναι η πιο δημοφιλής από τις βιομηχανίες που θα γνωρίσουν άνθηση το 2020. Η ευρεία χρήση κινητών συσκευών και η εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο καθιστούν εύκολη τη χρήση οποιουδήποτε αριθμού υπηρεσιών ροής.

 

Ο αριθμός των πλατφορμών streaming έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Το Netflix και το Hulu ξεκίνησαν αυτή την τάση πριν από χρόνια, αλλά το Amazon Prime, το Disney+ και άλλα έχουν επεκτείνει σημαντικά τις επιλογές της αγοράς.

 

Αντί για συνεχείς επαναλήψεις παλαιών εκπομπών ή αναμετάδοση περιεχομένου από την τηλεόραση, υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον για πρωτότυπο υλικό.

Βίντεο Κοινωνικά μέσα

Έχοντας παρακολουθήσει την έκρηξη της δημοτικότητας του Tik Tok φέτος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα κοινωνικά μέσα που βασίζονται σε βίντεο κατακτούν και θα συνεχίσουν να μεταμορφώνονται το επόμενο έτος. Οι καταναλωτές θέλουν να καταγράφουν και να παρακολουθούν διασκεδαστικά, γρήγορα και σύντομα βίντεο. Το Instagram λάνσαρε πρόσφατα τα “reels”, τα οποία είναι διασκεδαστικά βίντεο μικρής διάρκειας που περιλαμβάνουν κείμενο και μουσική.

Πρόκληση βίντεο

Με την πρόσφατη δραστική μείωση του χρόνου επικοινωνίας πρόσωπο με πρόσωπο, οι κάμερες και τα κινητά με κάμερες σώζουν φιλίες και κρατούν τις οικογένειες συνδεδεμένες.

 

Το Zoom ηγείται της τάσης, το Houseparty το κάνει διασκεδαστικό και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα πασχίζουν να ακολουθήσουν. Στις μέρες μας, οι βιντεοκλήσεις πολλαπλών παικτών αποτελούν πλεονέκτημα για τη διατήρηση των κοινωνικών συνδέσεων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τεχνολογία και οι διαδραστικές δυνατότητες των πλατφορμών βιντεοκλήσεων θα βελτιωθούν το επόμενο έτος.

Επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα

Το PokemonGO κατέκτησε τον κόσμο το 2019 κάνοντας το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας προσιτό και ακαταμάχητο στους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Η AR δημιουργεί έναν “κόσμο παιχνιδιού” χρησιμοποιώντας την κάμερα του smartphone του παίκτη και προσθέτοντας ένα στρώμα φαντασίας από πάνω.

Μερικά άλλα δημοφιλή παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας περιλαμβάνουν το Ingress Prime, το Zombies, Run!, το Harry Potter: Wizards Unite και το Spirit Camera. Η AR δημιουργεί ένα περιβάλλον παιχνιδιού όπου οι παίκτες αλληλεπιδρούν με άλλους παίκτες και απολαμβάνουν διαδραστικό παιχνίδι απευθείας από το τηλέφωνό τους.

 

Η Εικονική Πραγματικότητα είναι ένα βήμα πιο πάνω από την AR, δημιουργώντας μια πλήρως καθηλωτική εμπειρία για τον χρήστη ή τον παίκτη. Η εικονική πραγματικότητα απαιτεί ειδικό εξοπλισμό, αλλά καθώς η τεχνολογία γίνεται πιο προσιτή, οι δυνατότητες διευρύνονται.

 

Ορισμένες βιομηχανίες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας είναι τα θεματικά πάρκα, οι αθλητικές αίθουσες και τα μουσεία . Ο πελάτης μπορεί να απολαύσει μια ευχάριστη εμπειρία, ένα μάθημα άσκησης ή μια έκθεση τέχνης με περιορισμένη ανθρώπινη αλληλεπίδραση σε κάθε περίπτωση.

Cybersport

Μια άλλη τάση στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι τα κυβερνοαθλήματα. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά αθλήματα, ο κυβερνοαθλητισμός είναι ένα παιχνίδι που παίζεται εξ ολοκλήρου σε υπολογιστή σε ανταγωνιστικό περιβάλλον. Όπως και στα παραδοσιακά αθλήματα, το διακύβευμα είναι υψηλό και ο ανταγωνισμός σκληρός.

 

Το League of Legends είναι σήμερα το πιο δημοφιλές παιχνίδι, με τουρνουά που μπορούν να προσελκύσουν έως και ένα εκατομμύριο θεατές ταυτόχρονα. Τα ανταγωνιστικά παιχνίδια προκαλούν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον που όλο και περισσότερα παιχνίδια παίζονται από “επαγγελματίες”.

 

Ο κυβερνοαθλητισμός είναι μια εξαιρετική επιλογή αυτή τη στιγμή, καθώς δεν απαιτεί ταξίδια ή επίσημες ομάδες. Παίκτες από όλο τον κόσμο μπορούν να διαγωνιστούν απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή τους.

Παιχνίδια Cloud

Αυτή η νέα τάση στον κόσμο των παιχνιδιών δημιουργεί έναν άλλο τρόπο επικοινωνίας για τους παίκτες παίζοντας το παιχνίδι από το σπίτι. Το Animal Crossing έκανε μεγάλη επιτυχία νωρίτερα φέτος, επειδή μπορείτε να παίξετε σε πολλές συσκευές (Nintendo Switch ή PC) και έχει ένα κοινωνικό στοιχείο.

 

Το Xbox εισήλθε στη σκηνή του cloud gaming με την παρουσίαση του Xbox Game Pass Ultimate. Η συνδρομή παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν σε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του Android.

Συμπέρασμα

Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας βρίσκεται σε κατάσταση ταχείας προσαρμογής. Η εικονική ψυχαγωγία με κοινωνικό πρόσημο θα συνεχίσει να ανθίζει, καθώς οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να αποσπάσουν την προσοχή τους και να ασχοληθούν με ανθρώπους. Οι υπηρεσίες βίντεο και τα podcasts θα είναι πάντα αξιόπιστοι παίκτες στον κλάδο, εφόσον το νέο υλικό συνεχίζει να προσελκύει θεατές.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.