5 Τρόποι για το πώς να γίνεις η γυναίκα των ονείρων του

0

5 Τρόποι για το πώς να γίνεις η γυναίκα των ονείρων του

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Όλες οι γυναίκες κάνουμε όνειρα για το πώς θέλουμε να είναι ο εκλεκτός της καρδιάς μας, ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού για μας άντρα, κ.τ.λ. Αλήθεια … τι συμβαίνει με τους άντρες; Κάνουν όνειρα για το μέλλον τους και για το πώς θα είναι η γυναίκα των ονείρων τους ή μήπως σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο; Οι άντρες πράγματι σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο όμως παρόλα αυτά δεν παύουν να κάνουν σκέψεις για το πώς θα είναι η γυναίκα των ονείρων τους και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά της. Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα κατάφερε να “αποκρυπτογραφήσει” το αντρικό μυαλό και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες, έτσι ώστε να μπορέσεις να γίνεις η γυναίκα των ονείρων του.

Ορίστε λοιπόν 5 τρόποι για το πώς να γίνεις η γυναίκα των ονείρων του:

Άκουσέ τον:  Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες μας αρέσει περισσότερο να μιλάμε για τα δικά μας θέματα – προβλήματα – βιώματα, κ.τ.λ. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα το κάνουμε τόσο έντονα που στην ουσία δεν αφήνουμε τον συνομιλητή μας να εκφράσει και αυτός τα δικά του συναισθήματα. Οι άντρες έχουν και αυτοί ανάγκη να εκφράσουν αυτό που νιώθουν. Μάλιστα πολλές φορές είναι ακόμα πιο δύσκολο για αυτούς επειδή θεωρούνται το “ισχυρό φύλο” που δεν επιτρέπεται να έχει ανασφάλειες, κ.τ.λ. Η γυναίκα που μπορεί και ακούει τον καλό της γίνεται ένας ισχυρός σύμμαχος στη ζωή του. Αυτό αργά ή γρήγορα ανταμείβεται.

Φρόντισέ τον: Οι άντρες θέλουν να νιώθουν ότι η γυναίκα που είναι δίπλα τους, τους φροντίζει. Αυτό δυστυχώς δεν το εκτιμούν όλοι, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που πράγματι το εκτιμούν. Για σκέψου … οι άντρες από μικροί έχουν μεγαλώσει σε οικογένειες που έχει το “σύνδρομο” της Ελληνίδας μάνας η οποία είναι υπερπροστατευτική για το γιόκα τους και τον φροντίζουν με το παραπάνω. Μπορεί  ο γιόκας να έχει μεγαλώσει πλέον, ωστόσο δεν παύει να αναζητάει σύντροφο που θα τον φροντίζει. Προσοχή όμως. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεις σαν τη μαμά του. Άλλο πράγμα η μαμά και άλλο πράγμα η γυναίκα των ονείρων του.

Μην του γκρινιάζεις: Ένας τρόπος για να πετύχουμε κάτι που θέλουμε είναι η γκρίνια. Είναι όμως καλός αυτός ο τρόπος; Η πραγματικότητα είναι ότι η γκρίνια είναι ο χειρότερος τρόπος διεκδίκησης των “θέλω” μας ειδικά δε στα μάτια των αντρών. Όταν μια γυναίκα γκρινιάζει αρκετά, τότε μπορεί όντως να κερδίζει αυτά που θέλει όμως στα μάτια του καλού της μόνο γυναίκα των ονείρων του που δεν είναι. Οι άντρες δεν αντέχουν καθόλου τη γυναικεία γκρίνια. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμείς οι ίδιες οι γυναίκες δεν αντέχουμε τη γυναικεία γκρίνια (μια φίλη μας που όλο γκρινιάζει γίνεται ανυπόφορη, κ.τ.λ.). Σταμάτα να γκρινιάζεις και θα κερδίσεις αρκετούς πόντους στο να γίνεις η γυναίκα των ονείρων του. Άλλωστε υπάρχουν και άλλοι τρόποι να διεκδικούμε τα θέλω μας. Έτσι δεν είναι;

Περιποιήσου τον εαυτό σου: Αυτός ο τρόπος έχει να κάνει με το πώς σε βλέπει ο καλός σου. Μερικές γυναίκες παραμελούν τον εαυτό τους όταν βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση ή όταν παντρευτούν και μετά. Κατά κάποιο τρόπο θεωρούν ότι έχουν δέσει τον “γάιδαρό” τους και για αυτό “χαλαρώνουν” και δεν περιποιούνται τον εαυτό τους όσο πρέπει. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι μπορεί να βάλουν λίγα παραπανίσια κιλάκια, να μην φροντίζουν την επιδερμίδα του προσώπου τους με αποτέλεσμα αυτή να αποκτήσει διάφορα ψεγάδια όπως σπυράκια, κηλίδες, ή ακόμα και ρυτίδες έκφρασης. Επίσης μπορεί να μην φροντίζουν για το ντύσιμό τους το οποίο και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο ακόμα και μέσα στο γάμο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι να μην είναι πλέον τόσο ποθητές στα μάτια του καλού τους όσο ήταν στην αρχή της σχέσης. Οι άντρες όμως μέσα στο μυαλό τους φαντάζονται ότι η γυναίκα των ονείρων τους, τους ελκύει όσο το δυνατόν περισσότερο και μάλιστα προσπαθεί να το καταφέρει φροντίζοντας τον εαυτό της. Οι άντρες δεν θέλουν απλά μια όμορφη γυναίκα δίπλα τους. Οι άντρες θέλουν μια γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της.

Όχι στον πονοκέφαλο πριν το κρεβάτι: Ο ξαφνικός πονοκέφαλος που πιάνει “τεχνητά” αρκετές γυναίκες για να αποφύγουν το κρεβάτι είναι ένα παλιό κόλπο το οποίο μπορεί ακόμα να πιάνει, ωστόσο δεν είναι καθόλου καλή μέθοδος. Οι άντρες έχουν ορμές και για αυτό μέσα στο μυαλό τους φαντάζονται ότι η γυναίκα των ονείρων τους δεν παθαίνει πονοκεφάλους, πονόκοιλους, ζαλάδες, κ.τ.λ. ακριβώς πριν την κρίσιμη στιγμή.

πηγή:dynamikhgynaika.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *