30/05/2024

30 διάσημοι ποζάρουν γυμνοί για καλό σκοπό! Video

0

30 διάσημοι ποζάρουν γυμνοί για καλό σκοπό! Video

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου,  η Ιωάννα Λίλλη,  και ο Τάκης Ζαχαράτος, είναι τρεις από τους τριάντα διάσημους που φωτογραφήθηκαν γυμνοί, για φιλανθρωπικό σκοπό στο περιοδικό Adore.

Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, που είναι η Παγκόσμια Μέρα Κατά του Aids. Στις 4 Δεκεμβρίου μάλιστα ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη η Adore Week με έκθεση φωτογραφιών κάποιων επιπλέον γυμνών celebrity – έκπληξη!Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ιωάννα Λίλλη, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Γιολάντα Μπαλαούρα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Άννα Κουρή, η Πηνελόπη Πλάκα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μαρία Ιακώβου, η Σόφη Πασχάλη, ο Νίκος Μακρόπουλος και η Μαρία Ανδρούτσου είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους που φωτογραφήθηκαν για το νέο συλλεκτικό τεύχος του Adore. 
Δείτε το  backstage Video καθώς και το εξώφυλλο και κάποιες φωτογραφίες/

Οι διάσημοι δέχτηκαν της πρόταση της Σοφίας Τουντούρη και του Fashion Editor Στέφανου Μάλαμα για να φωτογραφηθούν γυμνοί και να ενισχύσουν τον φιλανθρωπικό σκοπό. To make up ανέλαβε η Ράνια Μπουντούρη.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Hy8d4oCj1hs]
Πηγή: Tlife.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *