24/04/2024

3η Σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Κόρινθο σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας

0

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 η έναρξη  της 3ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Κόρινθο σε συνεργασία  με το Επιμελητήριο Κορινθίας. Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα  Πρόγραμμα  της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων  (ΕΕΔΕ) που διεξάγεται  από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία και με την αναγνώριση του Ελληνικού Επιχειρηματικού κόσμου.

Το πρόγραμμα  είναι ειδικά σχεδιασμένο για Στελέχη Επιχειρήσεων  και Οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα  28 χρόνια λειτουργίας του,  έχουν  αποφοιτήσει  Πανελλαδικά 4.300 στελέχη  που ήδη έχουν    επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Την έναρξη των μαθημάτων στην Κόρινθο πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Β. Νανόπουλος και ο  Υπέυθυνος του προγράμματος κ. Ν. Βλασσόπουλος.

 

Στην ομιλία  τους προς τους σπουδαστές επεσήμαναν την εξαιρετική σημασία των σπουδών στην ανοδική εξελικτική πορεία της σταδιοδρομίας των αποφοίτων του Προγράμματος. καθώς και  σημαντική    συμβολή  στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων της Κορινθίας, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ενότητα της Οργανωτικής  Συμπεριφοράς  με εισηγητή το Σύμβουλο Επιχειρήσεων κ. Γ. Αλεξάκη και συμμετέχουν επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσων.

Τα μαθήματα συνεχίζονται στις 03 Μαρτίου 2017 και οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Κορινθίας  (Διεύθυνση : Ερμού 2, Κόρινθος) στην κ. Μ. Πανούση τηλ: 2741024464,  email : keta@korinthcc.gr ή στην  ΕΕΔΕ (Διεύθυνση: ΕΕΔΕ Λ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων,  Κ.Πατήσια)   στον κ. Μ. Φιτέογλου τηλ:  21021.12.000( εσωτ. *623) email:mba-programs@eede.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *