3ήμερη Εκδρομή στο Καρπενήσι 23- 25/3 από το Heraion Tours…

2

3ήμερη Εκδρομή στο Καρπενήσι 23- 25/3 από το Heraion Tours

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

karpΤο μοναδικό Καρπενήσι μας περιμένει για να εξερευνήσουμε τις σπάνιες ομορφιές του.

Αφορμή για εκδρομή δίνει το ταξιδιωτικό γραφείο Heraion Tours

Τιμή Συμμετοχής : 110€

Στην τιμή περιλαμβάνονται :

1)Μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου

2)Ξενοδοχείο με πρωινό σε δίκλινα δωμάτια

3)Αρχηγός-συνοδός του γραφείου

Πρόγραμμα Εκδρομής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/3/14: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08:00 για το νομό Ευρυτανίας, με τα καταπράσινα βουνά, τα άφθονα νερά και χωριά απομονωμένα, πνιγμένα στα έλατα, τις οξιές, τα πεύκα και τις λεύκες. Στάση στην Ανατολική όχθη της λίμνης των Κρεμαστών, στο τμήμα των Αγράφων που ανήκει στην Ευρυτανία. Θα επισκεφθούμε λοιπόν το μοναστήρι της Τατάρνας με ιδιόμορφη αρχιτεκτονική, που ονομαζόταν άλλοτε μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης και θεωρείται από τα σπουδαιότερα της Ελλάδας. Στη συνέχεια άφιξη στο Καρπενήσι, κτισμένο στη νοτιοδυτική πλευρά του Βελουχίου και σε υψόμετρο 960μ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ΆΝΕΣΙΣ.Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ  24/3/14: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το περίφημο μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας, το οποίο είναι χτισμένο σε απότομο βράχο, όπου σύμφωνα με την παράδοση, το ίδρυσαν οι μοναχοί Διόνυσος και Τιμόθεος το 829, οι οποίοι μάλιστα έφεραν μαζί τους την εικόνα της Παναγίας από την Προύσα της Μικράς Ασίας. Επιστρέφοντας στο Καρπενήσι, θα επισκεφθούμε δύο παραδοσιακά χωριά : Το Μικρό και το Μεγάλο χωριό. Το Μεγάλο Χωριό, βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Καλιακούδα, σε ύψος 700μ. απέναντι από τον Καρπενησιώτη ποταμό, το οποίο είναι βυθισμένο κυριολεκτικά στο πράσινο, στολισμένο με παραδοσιακά πέτρινα σπιτάκια. Το Μικρό Χωριό, είναι ένας ορεινός προορισμός του Καρπενησίου, με παραδοσιακά σπίτια και πέτρινα δρομάκια. Επιστροφή στο Καρπενήσι. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ  25/3/14: Μετά το πρωινό μας θα παρακολουθήσουμε την καθιερωμένη παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην πλατεία του Καρπενησίου. Στη συνέχεια αναχώρηση για Λουτράκι μέσω Λαμίας, περνώντας το τούνελ του Τυμφρηστού, το χωριό του Αγ. Γεωργίου και  την όμορφη κωμόπολη της Μακρακόμης. Γεύμα στον ιστορικό Γοργοπόταμο. Άφιξη το βράδυ στο Λουτράκι.

Μάθετε περισσότερα heraiontours.com

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “3ήμερη Εκδρομή στο Καρπενήσι 23- 25/3 από το Heraion Tours…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *