26/05/2024

13τριάχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του επειδή έκανε παρκούρ με τους φίλους του

0

13τριάχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του επειδή έκανε παρκούρ με τους φίλους του
Διαβάστε εδώ τι είναι το παρκούρ; Τι κινδύνους κρύβει και ποια είναι η φιλοσοφία του

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΤο παιχνίδι είχε τραγική κατάληξη – Το άτυχο αγόρι έπεσε στο κενό από ύψος 25 μέτρων

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν το άτυχο αγόρι έπεσε από τον όγδοο όροφο οικοδομής, στην οδό Μητροπόλεως 48, στην συμβολή με την οδό Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος μαζί με τους φίλους του πηδούσε από τη μια ταράτσα πολυκατοικίας στην άλλη. Εκτιμάται ότι ξεκίνησαν από οικοδομή επί της οδού Μητροπόλεως και με τον παραπάνω τρόπο έφτασαν έως την οδό Αγίας Σοφίας, όπου συνέβη το μοιραίο. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο προστατευτικό τζάμι ενός φωταγωγού, με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει και το αγόρι να βρεθεί στο κενό, από ύψος 25 μέτρων!

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Οι διασώστες όμως όταν έφτασαν, διαπίστωσαν τον θάνατο του παιδιού.

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο, χωρίς να ανακοινωθούν -μέχρι στιγμής- οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν.

Ο 13χρονος ήταν μαθητής της Β΄ Γυμνασίου στο 15ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά τελείωσαν νωρίτερα σήμερα από το σχολείο τους, γιατί είχαν συνεδρίαση με το 15μελές συμβούλιο. Έτσι, πήγαν να κάνουν παρκούρ στις ταράτσες των πολυκατοικιών. Το παιχνίδι όμως είχε τραγική κατάληξη…

Το σημείο που υποχώρησε το τζάμι και ο 13χρονος βρέθηκε στο κενό
Από εδώ ξεκίνησε το επικίνδυνο παιχνίδι

Ο πύραρχος κ. Βαρσάμης εξηγεί πώς ο 13χρονος έπεσε από ύψος 25 μέτρων

Διαβάστε εδώ  τι είναι το παρκούρ; Τι κινδύνους  κρύβει και ποια είναι η φιλοσοφία του

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *