23/05/2024

10 περίεργα τρικ απώλειας κιλών, που όμως πιάνουν!

0

10 περίεργα τρικ απώλειας κιλών, που όμως αποδίδουν!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τώρα στις γιορτές τρώμε λιγάκι παραπάνω.Το θέμα λοιπόν, δεν είναι να επανέλθουμε στο πρόγραμμά μας, αυτό γίνεται ευκολότερα ή και δυσκολότερα. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να απαλλαχθούμε από το φούσκωμα και τα περιττά κιλά των γιορτών, όχι γιατί είναι κακό και τα 2 κιλά παραπάνω, αλλά κυρίως για να νιώσουμε εμείς ευεξία και καλύτερα με τον εαυτό μας. Αν όμως περιμένετε να σας προτείνουμε διατροφές και ασκήσεις, κάνετε μεγάλο λάθος, γιατί στην προκειμένη είπαμε να βάλουμε τα… μεγάλα μέσα! Οπότε λοιπόν, σας έχουμε κάποια έξυπνα τρικς, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τη φόρμα σας σε χρόνο ρεκόρ.

1. Η σωστή θέση: Βγαίνετε έξω και εκτός από το ποτό σας, έχετε να αντιμετωπίσετε και τα διάφορα… συνοδευτικά; Επειδή άνθρωπος είστε και λιγούρες έχετε, φροντίστε να καθίσετε όσο το δυνατόν πιο μακριά από το σημείο 0! Είμαστε τώρα για να… τεντωνόμαστε;

2. Το απόλυτο σκοτάδι: Κλείστε όλα τα φώτα και κοιμηθείτε στο απόλυτο σκοτάδι! Σύμφωνα με μελέτες, οι άνθρωποι που αποκοιμούνται με φως, έχουν μεγαλύτερη τάση στην παχυσαρκία από αυτούς που κοιμούνται με όλα τα φώτα κλειστά!

3. Όχι… ενοχές: Φάγατε του σκασμού και τώρα αισθάνεστε τύψεις; Δεν σας κοροιδεύουμε, αλλά με το να αισθάνεστε ενοχές δεν καταφέρνετε τίποτα απολύτως. Νιώστε όμορφα για το λουκούλειο γεύμα σας και απλά υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι στο εξής θα προσέχετε λίγο περισσότερο.

4. Κλείστε την τηλεόραση: Ε δεν μπορεί, όταν παρακολουθείτε τηλεόραση όλο και κάτι μασουλάτε! Κλείστε την λοιπόν και απασχοληθείτε με κάτι άλλο. Στο κάτω κάτω, τις περισσότερες φορές δεν παρακολουθείτε καν κάποιο πρόγραμμα. Απλώς χαζεύετε!

5. Το μέγεθος του πιάτου: Κακά τα ψέματα: Ως Έλληνες είμαστε της υπερβολής στο οτιδήποτε! Οπότε λοιπόν, όταν βάζετε φαγητό σε ένα τεράστιο πιάτο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το γεμίσετε! Οπότε, αγοράστε μικρότερα πιάτα και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

6. Δώστε μία… πικάντικη νότα: Τα μπαχαρικά όχι μόνο δίνουν νοστιμιά στο φαγητό, αλλά τείνουν να το κάνουν πιο βαρύ και κατά συνέπεια πιο χορταστικό. Οπότε καλό θα ήταν να μην τα ξεχνάτε. Στο κάτω κάτω, έχετε δει κανέναν Ινδό χοντρό;

7. Κοιμηθείτε στο… κρύο: Σύμφωνα με έρευνες, ένα πιο δροσερό δωμάτιο, είναι προτιμότερο από ένα που θυμίζει σάουνα, καθώς κάνει καλό όχι μόνο στην ποιότητα του ύπνου αλλά και στον μεταβολισμό. Με λίγα λόγια, με το να κοιμάστε σε ένα δροσερό δωμάτιο, βάζετε τον εαυτό σας σε διαδικασία παραγωγής θερμότητας και άρα καύσης θερμιδών.

8. Το κρασί… κρασάκι: Έχει αποδειχθεί, ότι οι γυναίκες οι οποίες πίνουν ένα ποτήρι κρασί ημερησίως, παίρνουν λιγότερες θερμίδες μέσα στην μέρα από αυτές που δεν πίνουν καθόλου ή από εκείνες που προτιμούν πιο βαριά ποτά. Με μέτρο όμως…

9. Το ψωμί για το τέλος: Όπως είναι φυσικό, όταν πεινάμε, έχουμε την τάση να… καταβροχθίζουμε το πρώτο πράγμα που θα βρούμε στο τραπέζι! Ε συνήθως αυτό είναι το ψωμί! Οπότε, αν δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε, καλύτερα να το… εμφανίζετε  στο τέλος, που θα είστε σχεδόν χορτάτοι!

10. Προσοχή στα σνακ: Τα σνακ είναι σημαντικά γιατί κόβουν την όρεξη και μας δίνουν ενέργεια. Το μυστικό ωστόσο βρίσκεται στο τι θα επιλέξουμε. Αντί λοιπόν για χυμό, φάτε ένα μήλο ή αντί για ένα σάντουιτς προτιμήστε γιαούρτι με φρούτα ή ξηρούς καρπούς.

Πηγή: queen.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *