20/05/2024

1ο Brevet Κορινθίας

0

1ο Brevet Κορινθίας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

brevet korinthias 2013Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών – ΠΕΠΑ – διοργανώνει μέσω του κ. Παναγιώτη Θεοχάρη -εκπρόσωπο της ΠΕΠΑ -, τον ποδηλατικό γύρο «1οBrevet Κορινθίας».

Το Brevet το οποίο διεξάγεται παράλληλα σε 31 ακόμη κράτη, με χώρα προέλευσης τη Γαλλία, είναι ερασιτεχνικοί αγώνες 200 χιλιομέτρων και άνω στην άσφαλτο.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 08.00, στην πλατεία του Φλοίσβου στην Κόρινθο, με στόχο οι ποδηλάτες να διανύσουν σχεδόν όλο τον νομό Κορινθίας, μέσα από μια διαδρομή από χωριά, ιστορικά μνημεία, και την υπέροχη φύση της .

Η μεγαλύτερη ποδηλατική διοργάνωση που έγινε ποτέ στον νομό Κορινθίας με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα –οι οποίες έφτασαν περίπου τις 400-, θα έχει checkpoint και στο Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.

Σχετικά με τη διαδρομή στο Λουτράκι, οι ποδηλάτες θα περάσουν από τον Ισθμό, θα στρίψουν στην Pepsico – Ηβη με κατεύθυνση τον περιφερειακό δρόμο, από όπου διαμέσου της διασταύρωσης του Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου θα εισέλθουν στον κεντρικό δρόμο, με τελικό σταθμό τον Ισθμό (ώρες διέλευσης: 10.30 – 14.00. Δείτε τη διαδρομή εδώ : http://connect.garmin.com/activity/393767916).

Επειδή όμως ο αθλητισμός –εκτός των υπολοίπων- ενώνει τον κόσμο και μοιράζει χαμόγελα, το πιο σημαντικό στοιχείο του 1ουBrevet Κορινθίας είναι ότι ΟΛΑ τα έσοδα του ποδηλατικού αγώνα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού !
Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, αγκαλιάζοντας διοργανώσεις σαν το BREVET Κορινθίας, οι οποίες συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού της περιοχής ενώ παράλληλά συμβάλλουν και στην εκπλήρωση των κοινωνικών σκοπών του αθλητισμού γενικότερα, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ένα εναλλακτικό ποδηλατικό event!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *