1η Ετήσια Ημερίδα για την Τουριστική Ανάπτυξη Κορινθίας, με ομιλίες Γ.Γ. Τουρισμού Κ. Μπέη, Περιφερειάρχη Π, Τατούλη, Πρ. Οικον. Επιμελ. Π. Καλλίρη,Πρ. Επιμελ. Β. Νανόπουλου κ.α.

1

Η 1η Ετήσια Ημερίδα για την Τουριστική Ανάπτυξη Κορινθίας στο Συνεδριακό χώρο του Sikyon Coast Hotel & Resort στο Ξυλόκαστρο διοργανώθηκε άψογα αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι ο Ελληνικός Τουρισμός μπορεί να μεγαλουργεί και να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου.
Είχε ενδιαφέροντα θέματα με προετοιμασμένους ομιλητές. Είχε και θέματα που ανέκυψαν στη διάρκεια της ημερίδας, όπως η διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κου Π. Τατούλη για τον ερχομό του Προαστιακού στο Λουτράκι, όπως η αναφορά του ιδίου στο φλέγον ζήτημα της μαρίνας, αλλά και στο σημαντικότατο από πολλές απόψεις θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσέδωσε στη συζήτηση τόσο η παρουσία της κας Μαργαρίτας Καραβασίλη,  επιθεωρητή Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ, όσο και η τοποθέτησή της. Γενικότερα τέθηκαν στόχοι για την Ανάπτυξη του Τουρισμού. Ειδικότερα μπορούμε να βρούμε πίσω από τις λέξεις των εκπροσώπων των φορέων ενδιαφέροντα νοήματα και να βγάλουμε συμπεράσματα για πράγματα τα οποία επισήμως δεν ανακοινώθηκαν ακόμα.
Για να ελαφρύνουμε το κλίμα θα σας πούμε ότι η κα Καραβασίλη έδειξε ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του κου Ν. Λόη, κυριολεκτικά. Ένα φιλί που δεν αποκωδικοποιήθηκε ακόμα έκλεψε την παράσταση για τους πολύ παρατηρητικούς. Ο συμβολισμός του άγνωστος ακόμα και για τον συμμετέχοντα

Επισκεφθείτε μας σε λίγο για να δείτε τα videos

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “1η Ετήσια Ημερίδα για την Τουριστική Ανάπτυξη Κορινθίας, με ομιλίες Γ.Γ. Τουρισμού Κ. Μπέη, Περιφερειάρχη Π, Τατούλη, Πρ. Οικον. Επιμελ. Π. Καλλίρη,Πρ. Επιμελ. Β. Νανόπουλου κ.α.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *