28/09/2024

Το Taste of Loutraki άνοιξε τις πύλες του ! [Video, Photos]

0

Επειδή όπως λέει και το γνωστό slogan η ζωή έχει τη γεύση που της δίνουμε. Το Λουτράκι κάθε χρόνο για 3η συνεχόμενη χρονιά δίνει τη γεύση που θέλει να μοιραστεί με το κοινό σε μια γιορτή γαστρονομίας. Το Taste of Loutraki άνοιξε τις πύλες του σήμερα σε μία εκδήλωση παρουσίασης του Γαστρονομικού Φεστιβάλ «Taste of Loutraki, The Corinthian Food Festival» και θα διαρκέσει ως και την Κυριακή 2 Ιουνίου.
Μας περιμένουν πλούσια και απολαυστικά events σε ένα φεστιβάλ που φέρνει σε επαφή το κοινό με την τοπική γαστρονομία. Επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία, κορυφαίοι σεφ και παραγωγοί τοπικών προϊόντων, σας προσκαλούν να γνωρίσετε, να γευτείτε και να απολαύσετε τα προϊόντα της Κορινθιακής γης!
Προς το παρόν πάρτε μια γεύση μέσα από το video του loutrakitv.gr όπου στον χώρο του στο συνεδριακό χώρο του Club Hotel Loutraki ,  υπό τον όπως πάντα άρτιο συντονισμό της κας Ανδρεάνας Αριστοδήμου, απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αναπληρωτής Δημάρχου κ Τάσος Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ Παναγιώτης Λουζιώτης, ο εκπρόσωπος του Club Hotel Casino Loutraki κ Γιάννης Τσεκούρας και φυσικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επισιτιστών “Ξένιος Ζεύς” κ Γιάννης Κόντης. Ακολούθησε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *