18/10/2024

Το ποσό της χθεσινής κατάσχεσης του Spa και ποιος φταίει!

2

Το ποσό της χθεσινής κατάσχεσης του Spa και ποιος φταίει!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

loutraki thermal spa 2 tvtvΣυλλέγοντας πληροφορίες σε σχέση με την κατάσχεση που έγινε χθες στο  Υδροθεραπευτήριο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή το κατασκεχθέν ποσό που αφαιρέθηκε δεν ήταν 2.000 ευρώ, αλλά πολύ χαμηλότερο αφού έφτασε μόλις τα 700 ευρώ.

Αυτό βέβαια δεν κάνει μικρότερο το πρόβλημα αφού η κατρακύλα του Loutraki Thermal Spa συνεχίζεται, εξάλλου σήμερα λήγει και η προθεσμία που είχε βάλει η κατασκευαστική εταιρεία προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα που της οφείλουν. Το ποιος κατηγορείται για την κατάντια του Spa είναι γνωστό, είναι όμως λογικό; Αναρωτιέται κάποιος απροκατάληπτος.

  • Μπορεί να φταίει ο νυν Δήμαρχος για τον λάθος χειρισμό μιας καταδικασμένης οικονομικά εταιρείας;
  • Τόσο πολύ ενοχλείται από τον εμπαιγμό ο εργολάβος που διεκδικεί τα χρήματά του; Δηλαδή αν  δεν τον ενέπαιζε ο Δήμαρχος και δεν προέβαλλε δικαιολογίες  (όπως ισχυρίζεται) δε θα διεκδικούσε τα χρωστούμενα; Θα τα χάριζε;

    Ναι υπάρχουν πολλοί τρόποι για τον χειρισμό της ίδιας κατάστασης, ο καθένας διαλέγει αυτόν που θεωρεί σωστό. Να κατηγορούμε για λάθη δεν μπορούμε, μόνο για δόλο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Το ποσό της χθεσινής κατάσχεσης του Spa και ποιος φταίει!

  1. Τι πας να πεις εδώ ότι ο Λογοθέτης δεν φταίει για τίποτα? Σοβαρέψου!

  2. Προς 13:39, Μεγαλε στο λεω με πληρης σοβαροτητα, αν σε πονεσει κανα δοντι, ενα ειναι σιγουρο….. φταιει ο Λογοθετης!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *