03/07/2024

Τακτική Γενική Συνέλευση του «Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι»

0
Τακτική Γενική Συνέλευση του «Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι»
Την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 19:00, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Τακτική Γενική Συνέλευση του «Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι» (ΑΟΛ) στην αίθουσα εκδηλώσεων του “Loutraki Thermal Spa”. Η εκδήλωση συγκέντρωσε μέλη, φίλους και υποστηρικτές του ομίλου, προσφέροντας μια ευκαιρία για ανασκόπηση των πεπραγμένων, αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης και σχεδιασμό του μέλλοντος!
Στην εκδήλωση απέστειλε χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Χρίστος Δήμας, ενώ κατά την παρουσία τους απηύθυναν χαιρετισμό η βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη και ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων Γεώργιος Γκιώνης.
Διοικητικός Απολογισμός Διετίας 2022-2024
✅Ο πρόεδρος του ΑΟΛ, Θωμάς Καναβός, παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό της διετίας 2022-2024. Αναφέρθηκε στις σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις που υλοποιήθηκαν, επισημαίνοντας την πρόοδο και τις επιτυχίες του ομίλου.
Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το βασικό χαρακτηριστικό του απερχόμενου σήμερα Δ.Σ ήταν και είναι το ήθος και η ομαδικότητα, τόσο στην λήψη των αποφάσεων, όσο και στην εκτέλεσή τους με κοινό όραμα και κοινούς στόχους.
Έτσι, το Λουτράκι θα εκπροσωπήσει την πόλη και τον νομό με τον καλύτερο τρόπο στη Γ’ Εθνική! Όχι μόνο με τις αγωνιστικές επιτυχίες αλλά με ποδοσφαιρικό πολιτισμό με τις αρχές και τις αξίες που διακατέχουν όλα τα μέλη του ΔΣ.» Ο Πρόεδρος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη Σχολή ποδοσφαίρου που όπως είπε είναι η κορωνίδα των προσπαθειών του συλλόγου εδώ και 20 χρόνια περίπου και θα συνεχίσει να έχει την αμέριστη προσοχή και φροντίδα από πλευράς διοίκησης.
✅Οικονομικός Απολογισμός Διετίας 2022-2024
Ο ταμίας του ΑΟΛ, Γιώργος Καλλάς, παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό της διετίας. Ο κύριος Καλλάς ανέλυσε τα οικονομικά στοιχεία του ομίλου, δίνοντας έμφαση στη διαχείριση των πόρων και την οικονομική σταθερότητα που επιτεύχθηκε.
✅Παρουσίαση Επικοινωνιακής Πολιτικής
Ο Όμιλος Sportcamp υπήρξε χορηγός υπηρεσιών Marketing & Επικοινωνίας για την τελευταία διετία και η Διευθύντρια Marketing του ομίλου, Αφροδίτη Αλεξανδροπούλου παρουσίασε την επικοινωνιακή πολιτική που ακολούθησε ο ΑΟΛ, αναφέρθηκε στις στρατηγικές προώθησης και προβολής του ομίλου, καθώς και στα οφέλη που προέκυψαν από αυτές, μέσα από την ανάπτυξη περιεχομένου, με αφιερώματα και συνεντεύξεις αθλητών, δημιουργία reels κ.α. τονίζοντας ότι ο στόχος ήταν απλός: να γνωρίσει ο κόσμος την ομάδα μας και να μας ακολουθήσει … όχι μόνο στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και στα γήπεδα!
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε βράβευση των χορηγών για την πολύτιμη συμβολή τους ως ένα μικρό δείγμα εκτίμησης για την αφοσίωση και τη γενναιοδωρία τους.
Τέλος, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Οι εκλογές διεξήχθησαν σε κλίμα διαφάνειας και δημοκρατικότητας, με μεγάλη συμμετοχή των μελών της κοινότητάς μας.
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *