03/07/2024

Συνέντευξη Τύπου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σούμο στο Λουτράκι [Video]

0

Στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» του Λουτρακίου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σούμο, με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 αθλητών από 15 χώρες. Από τις 24 έως τις 26 Μαΐου, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το άθλημα, με τις κατηγορίες των Seniors, U23 και U21 να υπόσχονται δυνατές αναμετρήσεις.

Αυτό το γεγονός αποτελεί σημαντική  στιγμή για το Λουτράκι αλλά και για την Ελλάδα, καθώς φιλοξενεί για πρώτη φορά την κορυφαία αυτή διοργάνωση της Ευρώπης. Η ελληνική ομάδα θα εκπροσωπηθεί σε 33 κατηγορίες.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε, και κατά την οποία ανακοινώθηκε ότι η τελετή έναρξης θα λάβει χώρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 12:00, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σούμο Γρηγόρης Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου, Παραχώρας και Αγίων Θεοδώρων Τάσος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Λουτρακίου, Παραχώρας και Αγίων Θεοδώρων Σάκης Παπαθανασίου, καθώς και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σούμο και αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ντάριους Ρόζουμ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *