23/09/2024

Σε λεωφορείο για Λουτράκι γέρος έβγαζε φωτογραφία ανήλικη κρυφά!

0

Μια αηδιαστική πέρα για πέρα ιστορία μας αφηγήθηκε η φιλη κι αναγνώστρια Εύη Πανοπούλου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο παρακάτω περιστατικό.

Σήμερα στις 8:20 στο λεωφορείο προς Λουτράκι από Κόρινθο συνέβη ένα απαράδεκτο  περιστατικό με έναν άντρα γύρω στα 80 που έβγαζε κρυφά φωτογραφίες ένα κοριτσάκι 15-16 χρονών που βρισκόταν μπροστά του. Πίσω από τον γέρο καθόταν ένα αγόρι στην ίδια ηλικία με το κορίτσι και είδε τι συμβαίνει οπότε πριν κατέβει στη στάση του, το είπε στην μικρή.. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στο παιδί αυτό που δεν σώπασε και τώρα ο γέρος είναι στην αστυνομία ύστερα από την επίθεση που του έκανε  η μητέρα της ανήλικης. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι δεν παραδέχτηκε την ενοχή του ισχυριζόμενος η μητέρα ήταν υπερβολική.Πάντως η αστυνομία έφτασε άμεσα και ο ύποπτος προσήχθη με τη διαδικασία του αυτοφόρου. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι βγάζει φωτογραφίες γενικά χωρίς πονηρές προθέσεις, αλλά δεν φαίνεται να έπεισε. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Είναι πραγματικά αηδιαστικό το να γίνεται αντικείμενο αρρωστημένων ορέξεων ένα κορίτσι που επιπλέον ήταν ντυμένη απόλυτα σεμνά με μακρύ παντελόνι κι ένα t shirt. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *