08/09/2024

Πρόσκληση έκτακτης Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων την Πέμπτη 8 12 2011 και ώρα 10 π.μ.

1

Πρόσκληση έκτακτης Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων την Πέμπτη 8 12 2011 και ώρα 10 π.μ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ  ΤΟΥ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα (πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου άνωθεν του Πολυϊατρείου της Δημοτικής Κοινότητας) την 8η Δεκεμβρίου 2011,ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ. για Εκτακτη και Κατεπείγουσα Συνεδρίαση – λόγω χρονικών προθεσμιών  επικείμενης συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου την 13-12-2011- σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του Ν. 83,88,89 του Ν. 3852/10 για την συζήτηση και λήψη των παρακάτω θεμάτων:

ΠΕΡΙ:

1)      Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη των τελών Καθαριότητας ,Φωτισμού και Δημοτικού Φόρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων  Θεοδώρων για το έτος 2012.

2)      Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη των τελών Υδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.

 

3)      Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) της Δημοτικής Κοινότητας για το έτος 2012.

 

4)      Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη του τέλους απλής χρήσης αιγιαλού ,για τον χώρο εμπρός των όμορων επιχειρήσεων (κάμπινγκ ή Κέντρα αναψυχής) που βρίσκονται στα όρια της διοικητικής περιφέρειας της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.

 

5)      Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη τελών Διαφήμισης της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.

 

6)      Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη των  τελών Υδρευσης σε ασκούντες εμπορία ύδατος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.

 

7)      Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη των τελών Πεζοδρομίων και Κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.

 

8)      Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη του Τέλους Διαμονής Παρεπιδημούντων της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.

 

9)      Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη των τελών και δικαιωμάτων του Νέου Νεκροταφείου της Δημοτικής Κοινότητας  Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                   ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

                                                           ΧΡΗΣΤΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ 

                                                        

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Πρόσκληση έκτακτης Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων την Πέμπτη 8 12 2011 και ώρα 10 π.μ.

  1. Πάλι εκτάκτως και τελευταία στιγμή; Έκτακτα πράγματα στον έκτακτο Δήμο μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *