Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νεμέα.
Αποφοίτησε απο το λύκειο Νεμέας και σπούδασε Γεωπόνος-Τεχνολόγος τροφίμων στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Έλαβε υποτροφία απο το ολλανδικό πανεπιστήμιο UMC Groningen όπου εκπόνησε την πτυχιακή του διατριβή με θέμα “ Η Επίδραση ανάπτυξης γήινων Μικροοργανισμών στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS”.
Έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της Αμπελουργίας- Οινολογίας στο Γεωπονικο Πανεπηστήμιο Αθηνών.
Έχει εργαστεί σε μεγάλα και επώνυμα οινοποιεία της περιοχής της Νεμέας.
Τα τελευταία 2 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της οινοποιείας με την δική του επωνυμία που έχει ως έδρα την περιοχή της Νεμέας.